Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Nechte rozkvést květy v šatníku!

Letošnímu jaru a létu vévodí vzory. Zatímco jaro bylo nutné přivítat v oblečení potištěném abstraktními pestrými vzory, na léto si nachystejte květinové potisky i 3D květinové aplikace.

Vzorů a barev se bát nemusíte. Letos jsou hitem číslo jedna a k teplému počasí tak nějak patří. Květinovými vzory navíc dostojíte také dalšímu trendu – romantickému outfitu. Květinové vzory a aplikace získaly v této sezóně mnoho podob. Od decentních jemných aplikací v podobě výšivek tón v tónu se spodní tkaninou – často ukryté jako něžné tajemství, přes plastické 3D aplikace – mnohdy honosné, až po nepřehlédnutelně pestré vzory, kde je kytkami poset každý milimetr oblečení.

magazin.cz

 

Květiny patří na halenky, topy, tuniky, trička, sukně, kalhoty a šaty, ale také na boty, kabelky, punčocháče, ponožky nebo na šperky. Nechte vykvést váš outfit a vykvetete také. Květinové vzory jsou svěží, omlazující a romantické, i když je neaplikujete zrovna na šatičky s volánky. Mohou mít různou míru decentnosti anebo být až řvavě pestré. Záleží na vaší odvaze a situaci, pro kterou daný outfit zvolíte. 

Možnost výběru květinových vzorů je letos skutečně pestrý. Navíc vám nikdo nediktuje, jestli máte svoje oblečení posít lučním kvítím nebo ušlechtilými vzory růží. Volba jen na vás. Při výběru vhodného vzoru pro vás se držte jen staré dobré zásady. Při plnější postavě volte raději menší vzory. Štíhlé a vysoké siluety si mohou dovolit i maxi vzory. 

magazin.cz

 

Vzory můžete navzájem také kombinovat, ale chce to trochu zapřemýšlet, co se k čemu ještě hodí a co už ne. Pokud ale potřebujete zachovat elegantnost outfitu, kombinacím různých květinových vzorů na různých částech outfitu se raději vyhněte. Pořiďte si třeba jenom květinovou kabelku a tu pak kombinujte s jednobarevnými šaty. Nebo si pořiďte květinami poseté kalhoty, ale zbytek outfitu už ponechte v jednobarevném duchu.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!