Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Návrat krátkých triček

Je léto a tak je zkracování délek celkem přirozené. Ovšem letos nedošlo pouze na sukně a kalhoty, ale především na trička a topy.

Už v prvních dílech Sexu ve městě si Carrie vykračovala po ulici v krátkých topech kombinovaných s nejrůznějšími kusy oblečení a letos tato trička slaví velký návrat.

magazin.cz

 

V tropických vedrech jsou trička s délkou, která končí nad pupíkem, ideální volbou. V obchodech můžeme vidět nespočet barevných i střihových variací. Taková trička lze obléci nejen přes plavky k vodě, ale i na večírek s dlouhou sukní. Stačí jen zvolit správný střih, barvu a doplňky.

Pokud vám tělo dovoluje taková trička nosit, nebojte se pořídit si alespoň jeden kousek do šatníku. Když tričko správně sladíte například s kalhotami s vysokým pasem, tak by nemělo odhalovat příliš.

magazin.cz

 

Tričko lze kombinovat prakticky s čímkoliv. Záleží na vás, jestli chcete ukázat více, či méně, a podle toho si zvolíte zbytek outfitu. Sukně nebo kalhoty se zvýšeným pasem budou tato trička dokonale doplňovat, nebudete vypadat vyzývavě a vysoký pas vám také opticky prodlouží nohy. Odvážnější si mohou zvolit u oblečení nižší pas, a ukázat tak celé bříško.

magazin.cz

 

Některá tato trička jsou vhodná přes plavky, krátké průhledné nebo košilové topy zase na volný čas. Do města a na večer využijete korzetové topy, které mohou klidně vypadat jako hodně zdobená podprsenka.  Můžete tedy vypadat ležérně na městské pláži i elegantně na luxusním večírku.  Jedná se o kus oblečení, který najde využití v každé společnosti a při každé příležitosti.

magazin.cz

 

Pokud chcete být originální, vyrobte si takový top doma. Není to vůbec náročné, stačí jen staré tričko ustříhnout ve správné délce a přidat k tomu trochu fantazie. Spodní lem pak nastříháte na třásně, zavážete do uzlu, nebo necháte jen tak. Tričko různě dozdobte kamínky či cvočky.

Nebojte se odvážnějších variací. Kdy jindy se můžete s oblečením více odvázat než právě v létě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1