Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nákupy, které vás potěší dvakrát

Sháníte designová trička, boty nebo doplňky? Máme pro vás tip, jak skvěle nakoupíte a zároveň přispějete na dobrou věc.

Pro milovníky módy a psů

Je to jednoduché, stačí, když si zadáte webovku www.zoot.cz/dobro. A najednou se před vámi „rozbalí“ nabídka originálních věcí, které pro charitu navrhli mladí čeští a slovenští designéři. Letní novinkou je třeba kolekce City Souls, jejíž výtěžek bude věnovaný psím útulkům. Pokud tedy máte rádi „hafany“, kupte si některý z trendových modelů, které pro tento projekt navrhla třeba značka MIRKA HORKA, LaFormela, Chatty, Odivi. Nás ale nejvíce uchvátily oboustranné modré šaty od  návrhářky Hany Frišonsové za 1690 Kč a plátěné tašky přes rameno City Souls Dogue za 349 Kč.

 

Kupte boty a obujete svět

Pokud vás letos zradily boty a chcete nové, možná zkuste značku Toms. Tahle americká firma vyrábí třeba docela pěkné espadrilky… Víte ale, v čem je největší vtip? Když si je koupíte, obujete zároveň i jedno chudé dítě v rozvojové zemi. Majitel značky Toms, Američan Blake Mycoskie, totiž už léta razí filozofii: „One for One.“

magazin.cz

 

„Když jsem byl jednou v Argentině, všiml jsem si, že spousta lidí je tam tak chudých, že nemají ani boty. Řekl jsem si, že jim musím nějak pomoci. A tak pokaždé, když jeden pár prodám, další daruju.“ Tímhle způsobem Mycoskie obul už 10 000 000 dětí na celém světě. Pokud chcete „přispět svou troškou do mlýna“ i vy, mrkněte na stránky www.urbanlux.cz, kde je aktuální letní kolekce.

 

Placky a brože pro dobré duše

Máte rádi stylové doplňky, jako třeba náušnice, náhrdelníky, nebo placky na batoh? Proklikejte se do webového obchůdku obchod.thetaptap.cz, kde jsou k mání různé designové ozdůbky ze smaltu. Nám padly do oka vtipné brože s motivem psa, které vypadají jako státní vyznamenání (stojí asi 300 Kč), ale i jednoduché placky, které se dají připnout na batoh (pořídíte je za 30 Kč).

magazin.cz

 

Veškerý výnos tohoto internetového obchůdku jde na pomoc tělesně postiženým v Jedličkově ústavu. V tomhle případě, stejně jako v těch předchozích, platí že dělat charitu může být někdy docela radost! Obzvlášť, když za svůj příspěvek dostanete parádní designový kousek!

 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!