Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: GetFashion.cz

Nová kolekce dámských zimních bund!

Objednávejte, dokud ještě jsou! Dámské zimní bundy jsou jako každý rok nedostatkovým zbožím. Největší výběr je v říjnu a v listopadu, od prosince pak dochází k výprodeji.

Kdo dřív přijde, ten dřív kupuje – u zimních bund to platí dvojnásob. Proto vám představujeme novou kolekci už teď, abyste měli z čeho vybírat. Pojďme si proklepnout nabídku e-shopu GetFashion.cz.

Hned v úvodu musíme zmínit, že bundy pocházejí od italských a anglických módních značek. Výrobci jsou pro většinu z vás neznámí, ale kvalita je opravdu vysoká. Na zimní bundě se rozhodně nevyplatí šetřit a ceny jsou více než příznivé.

 

Elegantní bundy Profumo Di Donna

Je libo šedá, tmavě modrá nebo černá? Buďte okouzlující i v chladných zimních měsících. Bunda je vyrobena z velmi kvalitních materiálů, je příjemná na dotek a hlavně zahřeje. Elegantní vzhled bundě dodává pásek se zlatou přezkou, kterým lze bundu v pase stáhnout.

Cena: 1945 Kč

magazin.cz

 

Černá prošívaná bunda Best Emilie

Jedna z nejprodávanějších zimních bund minulé zimy – z e-shopu zmizela neskutečně rychle a lidé ji žádali i v březnu. Proto se výrobci rozhodli zařadit ji i do letošní kolekce. Neskutečně zajímavé střihy, líbivý kožíšek na kapuci a elegantní pásek s přezkou. Co víc si přát. Nošením této bundy bude každá žena neskutečně sexy. Objednávejte, dokud je k mání!

Cena: 2549 Kč

magazin.cz

 

Tmavě modrá prošívaná bunda Urban Surface

Velmi sexy bunda a žhavá novinka letošní zimy. Na někoho může působit lehce a chladně, ale nenechte se zmást. Vyplň této bundy je tvořena peřím, takže mrznout určitě nebudete. Mnohé dámy ocení, že bunda není huňatá a je více na tělo. Zvýšený límec vás ochrání při hustém sněžení.

Cena: 2490 Kč

magazin.cz

 

Kompletní nabídku dámských zimních bund naleznete v e-shopu GetFashion.cz. Při objednávce nad 1000 Kč budete mít dopravu zdarma. Pokud preferujete kabát před bundou, nezapomeňte si prohlédnout aktuální nabídku dámských kabátů. Zboží lze do 14 dnů bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!