Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Desigual – módní značka oblečení, bot a doplňků

Desigual je prestižní módní značka, která se u nás začíná těšit čím dál větší oblibě. Tato značka oblečení uchvátí všechny módní nadšence. Oblečení Desigual se začalo vyrábět ve Španělsku.

 

Cílem bylo odstranit konservativní styl oblékání. Značka Desigual začala vytvářet temperamentní a zábavnou módu. Dnes Desigual zaslouženě patří mezi nejprestižnější evropské módní značky.

Neodolatelné kabelky Desigual

Kabelky Desigual fascinují mnoho žen po celém světě. Nabízí precizní zpracování a mnoho dalšího. Značka si zakládá na zábavě, svěžesti a luxusu. Přesně takové jsou kabelky Desigual. Mají mnoho neuvěřitelných tvarů a jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů. Kabelky Desigual umí udělat skvělý dojem na každého.

 

Originální a nápadité šaty Desigual

Desigual se liší! Tak zněl první slogan značky. Tohoto motta se společnost drží dodnes. Šaty Desigual jsou hned na první pohled zajímavé a elegantní. Každá žena má svůj jedinečný vkus. Proto značka nabízí mnoho různých vzorů a provedení. Šaty jsou neodmyslitelným základem každého dámského šatníku. Je tedy pochopitelné, že právě šaty patří k nejprodávanějšímu zboží této módní značky.

 

E-shop s pravou láskou k módě

Začátek byl jednoduchý. Parta milovníků módy byla nespokojena s nudnou českou módní scénou. Tak spatřil světlo světa e-shop. Hlavním cílem obchodu je naprostá spokojenost zákazníků. Díky tomu se e-shop stal jedním z nejoblíbenějších módních obchodů u nás. Značku v e-shopu doplňuje několik dalších vybraných značek bot a doplňků. Mezi ně patří například anglické značky Disaster Designs a Santoro London. Prodejem svěží módy to nekončí. Mezi další projekty e-shopu patří například módní Different magazín, který pravidelně přináší novinky ze světa módy.

Desigual – módní značka oblečení, bot a doplňků

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!