Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cate Blanchette / foto: Tinseltown / Shutterstock

S Cate Blanchette na červeném koberci

Uchvátila vás jako křehká elfka Galadriel, nebo jako charismatická Alžběta I.? Svoji éteričnost podtrhuje 46letá herečka a čtyřnásobná matka na společenských událostech většinou nenápadnými modely.

Na prvním letošním filmovém svátku, Zlatých globech, se ucházela o cenu v kategorii Nejlepší herečka v dramatické roli za titulní postavu filmu Carol. Vsadila tentokrát na velmi netradiční model, a to jak barvou, tak i střihem a zdobením. Růžová nebývá při večerních společenských akcích příliš častá, proto Cate ve světle růžové róbě od Givenchy mezi ostatními doslova svítila. Čtvrtinové, od ramen se rozšiřující rukávy také vybočily z toho, na co jsme u Cate zvyklí. Husté tenké třásně a jemné vyšívání doplnily šaty, které kombinovaly lesklý a průsvitný materiál.

 

Své blonďaté lokny si Cate sčesala na jednu stranu, takže nádherně vynikly dlouhé naušnice od Tiffanyho. S nimi sladila i třpytivý náramek stejné značky. Uhrančivě kouřový make-up pro ni vytvořila umělecká maskérka Jeanine Lobell. Zkombinovala tři odstíny tekutých očních stínů Armani – popelavě zlatý na celé víčko, obsidiánově černý podél řas místo klasických očních linek, který zjemnila a rozvolnila jemně fialovým tónem. Tak dosáhla kouřového efektu. Pro rozzáření obličeje sáhla po ostře růžové tvářence a vše doladila rozjasňujícím pudrem. Nahé líčení rtů završilo celý make-up.

 

Na Oscary vyrazila Cate v únoru opět s nominací v kategorii Nejlepší herečka ve filmu Carol. Tentokrát se přidržela svých zvyklostí a svou štíhlou vysokou postavu oblékla do mořsky modrého, postavu obepínajícího modelu z dílny Armani Privé. Elegantní večerní róbu s vlečkou a hlubokým výstřihem do V zdobily aplikace z obarvených peříček a krystaly Swarosvky. Šaty připomněly úbor od stejné značky, který Cate měla na sobě před dvěma roky. Nicméně tento styl jí velmi sluší, tak proč měnit něco, co funguje? Outfit doplnila botkami od Giuseppe Zanotti, psaníčkem od Rogera Viviera a šperky od Tiffanyho.

Make-upu se opět zhostila Jeanine Lobell a zase šlo o variaci na kouřové líčení očí. Cate zůstala věrna značce Armani. Oči se tentokrát oděly do švestkového hávu, s projasněním pod upraveným a zvýrazněným obočím, tváře rozsvítila zářivě růžová tvářenka. Rty velmi přesně obkroužila tužka na rty a následně vyplnila rtěnka v tělově růžovém, velmi nenápadném odstínu. Vlasy rozdělila pěšinkou na levé straně, na které blond prameny zastrčila za ucho, kdežto na druhé straně je nechala splývat podél tváře.

V kterém z outfitů udělala Cate Blanchett dojem na vás?

S Cate Blanchette na červeném koberci

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!