Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
happy sock / foto: shutterstock

Barevné ponožky nejsou jenom pro děti Happy-socks

Říká se, že do pánských polobotek patří jedině černé, maximálně temně šedé ponožky. Sportovně oblečená žena si může dovolit i barvu, ale hlavně ne moc extravagantní. Ponožka sahá ke kotníku a je co nejskrytější.

Ale musí to být opravdu tak?

Neobvyklý vzor působí zajímavě

Přibližně jeden rok už se u nás šíří trend barevných a neobvykle vzorovaných ponožek. Pro mnoho lidí se jedná stále o novinku, jiní jsou na ně zvyklí a rádi je nosí. Pravda je každopádně taková, že tento hit rozhodně neustupuje, spíše naopak. Barevné ponožky pronikají i do šatníku známých „kravaťáků“, kteří se nebojí, jako je ekonom Tomáš Sedláček nebo žurnalista Martin Veselovský.

Velké oblibě se těší barevné ponožky Happy Socks. Některé jsou trochu střídmější – třeba pro ty, kteří zatím nechtějí poutat zbytečně moc pozornosti – jiné jsou zase krásně šílené. A pokud vám Happy Socks nejsou neznámé a myslíte si, že jejich sortiment už znáte, právě teď si můžete prohlédnout novou podzimní a zimní kolekci pro rok 2016.

Troufnete si do spodního prádla?

Happy Socks ale nejsou jenom ponožky. Přicházejí také se spodním prádlem jak pro ženy, tak pro muže, které vás rozhodně nebude nudit. Připadají vám puntíkované nebo pestrobarevné boxerky příliš dětinské? A komu to vadí? Dámy třeba zaujmou hipsterské kalhotky Happy Socks, jejichž vzor připomíná sladká osmdesátá léta. Samozřejmostí nejen u spodního prádla, ale i u ponožek je kvalitní materiál. Nejčastěji se setkáte s univerzální a léty ověřenou bavlnou.

Buďte originální!

Nezáleží na tom, čím se zabýváte: zda studujete, pracujete jako úředník, prodavač, účetní nebo obchodní manažer. Tak jako tak, z šedivé každodenní nudy vytrhnete nejen sebe, ale i své okolí, pokud si troufnete šokovat ponožkami Happy Socks. A uvidíte, že vás to bude docela bavit.

K tomuto článku není otevřena diskuze