Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
svatební a společenské šaty / foto: shutterstock

Najděte si ty správné šaty pro váš svatební den

Budete se vdávat? Svatba je úžasná událost, ale pojí se s mnoha zařizováním. Nevěsty určitě bude zajímat především to, jaké svatební šaty si ve svůj velký den obléknou. Jaké budou ty pravé pro vás?

Začněte výběrem toho správného svatebního salonu

Nechcete bloumat po svatebních salonech a složitě hledat svatební šaty, které by vám padly do oka? Zamiřte do svatebního salonu s velkým výběrem modelů určených k půjčení, ale i ke koupení. Najdete ho na Moráni 13 v Praze 2. Jde o Atelier Della Sposa. 

Na výběr budete mít ze široké škály originálních a zajímavých svatebních šatů značky Zoryana Stekhnovych. Jsou rozmanité. Vyznačují se vznešeností a originalitou, jsou jednoduché a šik. A když si nevyberete ze svatebních šatů z kolekce v salonu? Nevadí. Nechte si navrhnou šaty přímo od návrhářky Zoryany Stekhnovych. Nejčastěji navrhuje šaty ze šifonu, saténu, plisé a organzy. Její šaty jsou něžné a honosné zároveň. A cena? Najdete svatební šaty všech cenových kategorií.

Svatební salon v Praze nabízí ke koupi či k půjčení i další sortiment. Patří sem společenské šaty pro různé slavností příležitosti, plesové šaty, šaty pro družičky, ale i pánské obleky, svatební doplňky a využít můžete i svatebního servisu, v rámci kterého vám budou zajištěné zásnubní a snubní prsteny, květiny a svatební oznámení.

Výprodej svatebních a společenských šatů

Nechcete si svatební šaty půjčovat? Raději byste si je koupila, ale nerada byste za ně utratila majlant? Podívejte se na výprodej svatebních šatů svatebního salonu v Praze a využijte jedinečné nabídky. 

Vybírat můžete z různých střihů, barev a stylů a ceny jsou skutečně výhodné. Některé i se slevou až 70 %. Ve výprodeji najdete rovněž plesové a společenské šaty. Vhodný model seženete, i když se chcete „vejít“ do tisícikoruny.

Ať už se chystáte na vlastní svatbu, či jinou společenskou událost, budete vypadat krásně v šatech značky Zoryana Stekhnovych.

Najděte si ty správné šaty pro váš svatební den

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!