Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nové oblečení / foto: shutterstock

Nakupujte v second handech

Nakupování oblečení takzvaně z druhé ruky neboli v sekáčích je mezi lidmi stále více oblíbené. Pokud máte štěstí, můžete v takovém obchodě klidně narazit na skutečný poklad, a to jen za pár korun.

Z velké části k jejich rostoucí oblibě přispěl i nový ekologický trend takzvané udržitelné módy, kde se lidé snaží o co možná největší recyklaci textilních výrobků. 

Online second hand

Takzvané sekáče u nás nejsou žádnou novinkou. Pokud máte malé děti, moc dobře víte, že jim každý kousek oblečení vydrží jen chvilku - second hand je proto celkem jednoduchým a cenově přijatelným řešením. O tom že jsou second handy čím dál víc oblíbené, svědčí i to, že to již nejsou obchody, kam chodí nakupovat jen sociálně slabší skupiny, ale navštěvuje je stále více mladých, mezi kterými mnohdy najdete celebrity ze světa módních blogerů. To je především z toho důvodu, že většina second handů dováží svoje zboží ze zahraničí, a je tak velká pravděpodobnost, že podobný kousek nebude mít nikdo z okolí. V současné době však už nemusíte ani nikam chodit. E-shopy s novým oblečením jsou již zaběhnuté, ale nově vzniká také spousta online second handů.

Brumla.cz

Tento zavedený dětský second  hand najdete na stránkách www.brumla.cz. Dětský bazárek má nabídku každý týden bohatší o 12 000 kusů značkového oblečení pro malé i velké. V internetovém ochodě si tak vybere určitě celá rodina. Zcela unikátní je také možnost rezervace zboží. Aby se vám objednávka vyplatila a nemuseli objednávat každý kousek zvlášť, můžete si zboží nechat zarezervovat až na 15 dní a objednávku odeslat až po uplynutí této doby. Nákup v e-shopu je zcela bez rizika. To potvrdí i mnoho kladných recenzí na portálu Heuréka či spousta spokojených fanoušku obchodu na firemním Facebooku.

K tomuto článku není otevřena diskuze