Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabát dámský / foto: shutterstock

Dámské kabáty za kačku

I když třeba takové šampóny deset v jednom nepředstavují zrovna dobrou investici, takové proměnlivé oblečení, které kombinuje víc variací, je trendy záležitost.

Proč byste měla zbytečně utrácet a kupovat si pět různých dámských zimních kabátů, když bohatě postačí jeden, který lze různě obměňovat podle vašeho přání? Ačkoliv vám na věšáku visí jenom jeden zimní dámský kabát, lze z něho vyčarovat spoustu dalších „kabátů“, které můžete všemožně střídat. Nejenom, že nebudete vypadat stále stejně, ale rozhodně potěšíte svou drsnější polovičku, které nebudete přečerpávat kreditku.

Základem ovšem je si vybrat takový kabát, který je pro dané změny uzpůsoben, protože s některými modely nic nezmůžete, ani kdybyste se rozkrájela. Neznamená to ale, že si musíte kupovat nudný černý dámský zimní kabát, který vypadá nemastně neslaně. Ani u takového základu jako je dámský zimní kabát, se nemusíte držet tak nízko při zemi. Klidně tedy můžete investovat třeba do modrého zimního dámského kabátu nebo dlouhého střihu.

V zimě dámy kabát zahřeje...
V zimě dámy kabát zahřeje...

Jak vypadat pokaždé jinak v jednom kabátu


Pro změnu vzhledu je potřeba, aby váš nový kabát měl odepínací kapuci. Knoflíky na lemu nebudou vůbec vidět, když ji sundáte a přitom váš kabát bude vypadat trochu elegantněji, než s kapucí. Vybírat můžete i modely, které mají oddělávací kožešinové lemy, bez kterých kabát zase hned vypadá jinak, popřípadě je lze nosit třeba jenom v oblasti rukávů, někdy jenom u kapuci.

Při výběru koukejte také na knoflíky, aby mezi sebou měly trochu větší rozestupy, protože v takovém případě mezi ně můžete ke kabátu hned přidat pásek, který změní celý váš vzhled. Záleží ovšem na jeho stylu a výraznosti, tedy o to, na co si troufáte. U některých kabátů naleznete také ramenní vycpávky, které můžou modelovat nejen vaši postavu, ale také celkový tvar a podobu vašeho kabátu. Jak vidíte, i jeden dámský zimní kabát má spoustu podob.

 

Dámské kabáty za kačku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!