Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dámská a pánská tílka / foto: shutterstock

V létě oceníte v šatníku hlavně jednoduchost

I když teď občas zaprší, zdá se, že léto bude opět velmi horké. Ve čtyřicetistupňových vedrech by člověk často nejraději vyšel ven v plavkách, hlavně aby nemusel řešit, co na sebe.

Móda ale nemusí jít stranou. Je potřeba jen volit takové kousky, které se pohodlně nosí a nebudou vám komplikovat život.

Tílka a trička tisíckrát jinak

A co by vám tedy rozhodně nemělo v letním šatníku chybět? Dostatečný počet tílek a triček s krátkým rukávem – aspoň jedno na jeden den v týdnu! Nemluvíme ale o vytahaných starých tričkách, kterých má každý několik a nehodí se jinam než na zahradu. Pořiďte si letos kousky, které budou fungovat výborně při všech příležitostech.

Dámám k sukním i šortkám

Kvalitní dámské tričko s krátkým rukávem udělá parádu v mnoha kombinacích. Dobře vypadá s dlouhou sukní až na zem i s minisukní, sportovně založené ženy si mohou obléct libovolné šortky. V zimě není potřeba tílka a trička odkládat, jako se odkládají letní svršky – s dlouhými kalhotami a svetříkem poslouží stejně dobře.

Velkou výhodou obyčejných kvalitních triček v létě není jen jejich nadčasovost, ale také praktičnost. Tričko je velmi skladné, a tak se můžete třeba i pojistit před dlouhým dnem v horku a vzít si jedno s sebou. Výměnu čistého za propocený kus nikdo nepozná a vy se budete cítit znovu svěže.

Semiformální varianta pro muže

Pro muže jsou kvalitní pánská trička s krátkým rukávem samozřejmě základem šatníku pro každodenní nošení nebo sport. Dnes si ale můžete dovolit vzít slušně vypadající triko i do kanceláře, kde byste měli vystupovat „smart casual“! Stačí triko doplnit lehkým dobře padnoucím sakem a absence límečku nebude nikomu vadit.

Rozšiřte svůj šatník a zjednodušte si život ještě dnes. I v parném počasí můžete vypadat skvěle a zároveň se cítit jako v bavlnce!

K tomuto článku není otevřena diskuze