Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sofia kolekce / foto: https://www.sophia-bohemia.cz

Ryze česká značka Sophia Bohemia mění ženy v bohyně už 25 let

Na začátku byla vroucí láska k módě a ženské smyslnosti, která dala v roce 1992 vzniknout originální oděvní značce Terykon.

Terykon se v průběhu let transformovala na nynější značku Sophia Bohemia, jež se stala odrazem a symbolem ženskosti ve všech jejích podobách.

Sophia Bohemia už více než čtvrtstoletí odolává konkurenci a i přes veškeré útrapy a nástrahy je věrná tradiční české výrobě, která jde ruku v ruce s originálními módními kolekcemi a materiály té nejvyšší kvality. Co dalšího jste doposud o této značce netušili?

Rodinná firma, která ctí tradice

Tajemství unikátních módních kolekcí Sophia Bohemia se v rodině předává z generace na generaci. Ono pomyslné oděvní žezlo převzala po zakladatelce firmy také její dcera Tereza Pobořilová, která je nynější hrdou majitelkou. S čerstvými nápady přinesla do firmy také originální kolekce, pro jejichž tvorbu sbírá společně s týmem návrhářů inspiraci u nás i ve světě. Oblečení značky Sophia Bohemia v současné době zakoupíte na více než 50 prodejních místech po celé České republice.

Nové kolekce třikrát ročně

A u trendových kolekcí Sophia Bohemia ještě chvíli zůstaneme. I přes tuny oblečení, které k nám ze zahraničí dennodenně proudí, vytváří značka třikrát ročně nové kolekce, které respektují osobnost ženy, ale zároveň reagují na aktuální trendy. Ústředním tématem kolekcí značky Sophia Bohemia je sebejistá ženskost, která v této moderní, avšak až příliš uspěchané době mnohdy bohužel chybí.

Veškerá výroba probíhá v ČR

Byť značka expanduje také do zahraničí, samotná výroba oděvů probíhá výlučně v České republice. Celkový dojem z jednotlivých kolekcí dotváří i použité materiály, které svou kvalitou předčí levnou asijskou konkurenci. Vysoce luxusní materiály a exkluzivní tisky dělají z oděvů značky Sophia Bohemia neodolatelné společníky moderní ženy, jež podtrhnou její přirozenou krásu a typickou ženskost. Více informací o značce, její filosofii i jednotlivých kolekcích najdete na webu www.sophia-bohemia.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze