Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
tricka / foto: https://www.truehipster.cz/c/2403-tricka/sales/

Oblékněte se jako pravý hipster

Být hipster je v dnešní době populární životní postoj, nicméně rozhodně ne snadný. Hipsteři si totiž libují v netypických věcech.

Neposlouchají mainstreamovou hudbu, upřednostňují vintage kousky před těmi moderními (například analogové fotoaparáty před digitálními) a rozhodně nenakupují oblečení v běžných obchodních řetězcích.

Hipsteři obvykle zbožňují umění a humanitní vědy, rádi posedávají v kavárnách, navštěvují vernisáže a různé uzavřené akce. Milují cokoliv, co nepatří do dnešní doby, často nosí úzké kalhoty, košile, obří svetry, trička s vtipnými popisky, čepice, brýle. A kde to všechno shání? Buď ve skříni rodičů, nebo v obchodech. Ale rozhodně ne v těch, v nichž nakupuje většina populace.

Kde nakupují oblečení hipsteři?

Potkat je můžete v různých bazarech, second handech a na bleších trzích. Avšak vzhledem k tomu, že se jejich komunita pomalu rozrůstá, vznikají nové obchody zaměřující se na jimi vyhledávanou módu, a to jak kamenné, tak online varianty.

Mezi e-shopy, kde se prodává hipster móda, patří i TrueHipster.cz. Zatím prodává ručně potištěná, posprejovaná a pomalovaná trička, nicméně do budoucna by pod touto českou značkou měly vznikat také další kousky, jimiž lze obohatit hipsterský šatník. V plánu jsou mikiny i plátěné tenisky. A podle toho, jak vypadají originální trička, se máme na co těšit.

Hipster, graffity a urban motivy

Trička TrueHipster jsou aktuálně k dispozici ve čtyřech kolekcích – Hipsters, Represent, Dirty a Typo. Všechny mají něco do sebe, kouzelně vypadají především Dirty a Represents. Obě tyto kolekce jsou „pocákané“ barvou. Důležité je také zmínit, že žádná dvě trička nejsou stejná, každé je originál, což zajišťuje ruční výroba. Trika jsou bezešvá, ze 100% bavlny a designéři si s nimi moc pěkně pohráli. Jsou unisexová, takže vhodná jak pro holky, tak pro kluky.

K tomuto článku není otevřena diskuze