Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
spodní prádlo ilustrační obrázek1 / foto: shutterstock

Hledáte sexy a zároveň pohodlné spodní prádlo? Našli jsme ho za vás!

Mnoho lidí si potrpí na kvalitní spodní prádlo. Je to skvělý pocit, když se cítíte pohodlně a zároveň sexy. Není však pravidlem, že všechno pěkné spodní prádlo je pohodlné a ne každé pohodlné prádlo vypadá dobře.

Právě naopak! Ve většině případů se musíme spokojit buď s jedním, nebo s druhým. Jak správně vybrat a kde hledat kvalitní prádlo se dočtete v tomto článku.

Zaměřeno na dámy

Napadlo vás někdy, že i sportovní prádlo může vypadat dobře a přitažlivě? Velmi záleží na výběru značky. Na trhu je spousta výrobců spodního prádla, ale ne každý se má čím chlubit. Mezi osvědčenou klasiku patří značka Calvin Klein, jež patří díky svým kvalitním výrobkům mezi světovou jedničku. Dámské spodní prádlo Calvin Klein je jednoduchého střihu a většinou bez zbytečného zdobení, které ve finále stejně akorát kouše a člověk se v něm necítí komfortně. Tato značka sází na jednoduchost a dělá dobře. Na první pohled sportovní prádlo sluší každému bez ohledu na proporce jeho těla a navíc díky jednoduchému střihu nikde neškrtí. Kalhotky a podprsenky Calvin Klein jsou vyrobeny převážně z bavlny s přídavkem elastanu. Podprsenky jsou bezešvé s pěnovou výztuží, takže už se nemusíte trápit, že se budou zařezávat.

Ani páni nebudou ošizeni

Na své si ale samozřejmě přijdou i muži, již si potrpí na kvalitním oblečení. Boxerky Calvin Klein jsou slušivé a extrémně pohodlné. Vyrábí se z 100% bavlny nebo v kombinaci s elastanem, takže vás materiál nebude kousat ani škrábat. Navíc disponují pružnou gumou v pase, což znamená, že přiberete-li nějaké to kilo navíc v okolí bříška, nic se nestane. V nabídce najdete provedení skiny nebo klasický střih. Panské spodní prádlo Calvin Klein ocení samozřejmě i ženy, které tak pohled na drahou polovičku nenechá chladné.

K tomuto článku není otevřena diskuze