Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
slevové kupóny ilustrační obrázek / foto: shutterstok

Využijte zimní výprodeje a ušetřete nákupem na Answear

Výhodné povánoční výprodeje nahradily ty novoroční, a to je ten správný čas doplnit si svůj šatník o další skvělé kousky. Slevy v mnoha eshopech sahají do závratných výšin, tak proč to nevyužít.

Oblečení přece nikdy není dost, znáte internetový obchod Answear.cz?

Stylové oblečení, boty i doplňky

Answear je obchod, kde nakoupíte pro celou rodinu. Vybírat si můžete dámské, pánské, ale i dětské oblečení, boty a doplňky od více než 300 populárních světových značek. Mango, Vero Moda, LEVI"S, Lee, Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Adidas či Nike jsou jen malou ukázkou toho, co oblíbený obchod nabízí.

To však není zdaleka všechno. Kromě nespočetného množství zboží zde totiž natrefíte na skvělé slevy a jiné výhody, díky kterým určitě i něco ušetříte. Neváhejte a ukořistěte si ty nejlepší kousky jen pro sebe ještě dnes!

Nakupujte na Answear o polovinu levněji

Nákupy na Answear nepochybně ocení i vaše peněženka. Nemožné? Omyl! Postup je jednoduchý. Staňte se členem Answear.club a nakupujte až o 50 procent levnější. Jak to funguje?

  • Pro čerpání výhod je nezbytná registrace, která vám zabere nanejvýš pár vteřin

  • Vyděláváte již při prvním nákupu. Za každý nákup totiž získáte 10% z jeho hodnoty (hodnoty, které jste získali z jednotlivých objednávek se sčítají)

  • Nasbírané body můžete vesele využívat na zaplacení dalších nákupů. Výbornou zprávou je, že tímto způsobem lze ušetřit až 50 procent z hodnoty objednávky

  • Peníze vám ušetří i Answear slevové kódy, které můžete najít například i na kupónovém webu Vašekupóny.cz

Doprava zdarma i speciální sleva

Tornádo benefitů však nekončí. Mnoha jistě potěší zpráva, že doprava je v tomto e-shopu při nákupu nad 700 Kč zdarma. Při návštěvě stránky se určitě také nezapomeňte přihlásit k odběru newsletteru, což vám zaručí další skvělou slevu. Tímto jednoduchým krokem jste právě ušetřili 200 Kč, které můžete využít například i na vaše první nákupy.

K tomuto článku není otevřena diskuze