Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ilustrační obrázek https://www.decorus.cz/lux / foto: https://www.decorus.cz/luxusni-damske-naramky/

Originální korálkové náramky: Trend, jemuž neodoláte

Pravděpodobně už jste je někde viděli. Naživo u své kamarádky či na fotce na sociálních sítích. Korálkové náramky jsou hitem poslední doby.

Nejde o žádný nesmyslně drahý výmysl, přesto mají své kouzlo a jistě si je také oblíbíte, až si jeden pořídíte.

Někomu přijdou rozkošné, dalším luxusní, ostatním připomínají orient. Jedno je ale jisté. Rozhodně jsou originální, hodí se jak k formálnímu outfitu, tak do školy či na rande. Všechny jsou si podobné, a přesto něčím jiné. A vybere si z nich opravdu každý.

Poctivé kamenné korálky

Luxusní dámské náramky, o nichž zde mluvíme, nejsou žádná bižuterie z plastových korálků. Jsou vyráběné z opravdových přírodních kamenů – najdete na nich jaspis, howlit, mořské sedimenty, lávové kameny a mnohé další. Díky tomu, že žádné dva takové kameny v přírodě nejsou stejné, je vlastně každý náramek naprostý originál.

Hudba vzdáleného orientu

Náramky z kamenných korálků opravdu působí trochu orientálním dojmem, jako by byly přivezeny z dalekého Tibetu či jiných končin. Končin, kde vládnou klid a mír, panuje jiná mentalita a vnímání světa. Každý náramek v sobě ukrývá jakousi energii, která je téměř hmatatelná. Je jen na vás, zda sáhnete přímo po variantě s Buddhou, pírkem značícím svobodu nebo třeba leopardem.

Každá žena si najde ten svůj

Ptáte se, kde tyto trendy náramky sehnat? Blíží se Valentýn, a tak by se i vám mohlo hodit vědět, kde je pořídit. Na luxusní dámské náramky tohoto typu se zaměřuje značka Decorus. Možná jste o ní slyšeli v souvislosti s náramky pánskými, ovšem už nějakou dobu budují také dámský sortiment. A že je z čeho vybírat! Pro pravé princezny jsou určeny modely s korunkou, svobodu a temperament značí náramky s pírkem a barevným střapcem. Tak jakou variantu vyberete vy? Bude to černý shamballa náramek, nebo raději leopardí rudý? Všechny mají něco do sebe. Sáhněte prostě po tom, co vám padne jako první do oka. Více najdete na www.decorus.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze