Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Toaletní stolek / foto: www.therese.cz

Vybudujte si doma své ženské království

Každá žena si zaslouží mít doma nějaké své místečko, kousek prostoru, kde se bude moci věnovat jen sama sobě a objevovat svůj půvab.

Bylo tomu tak už v dávných dobách a dnes se tento trend pomalu začíná vracet. V domácnostech se opět začínají objevovat toaletní stolky, šperkovnice a hezká zrcadla.

Moderní žena toho musí ve svém životě zvládat spoustu. Buduje kariéru, stará se o rodinu i dům, a ještě se po ní chce, aby u toho všeho skvěle vypadala a byla neustále upravená. K tomu ale potřebuje svůj vlastní prostor.

Toaletní stolek vás ušetří hádek o koupelnu

Běžně se ženy ráno líčí a upravují v koupelně před zrcadlem. Problém nastává v případě, kdy v jedné domácnosti žije několik žen, které vstávají v podobný čas. Pak je docela potíž se v koupelně vystřídat. Přitom by všechno vyřešil obyčejný toaletní stolek.

Toaletní stolky mívají nejen princezny na zámku. Stále častěji se objevují také v českých ložnicích a pokojích dospívajících slečen. Poslouží jak k líčení se a upravování, tak k ukládání všech kosmetických potřeb. Obvykle obsahují i zrcadlo. Prostě a jednoduše jde o multifunkční kus nábytku, který by ve vaší domácnosti neměl chybět.

Na stolek patří šperkovnice

Toaletní stolky sice mají spoustu šuplíků a poliček, ale prsteny, náhrdelníky i náramky si zaslouží ještě něco víc. Každá správná parádnice by měla mít svou šperkovnici. Ty skromnější jsou jen rozevírací, velké šperkovnice se svými šuplíky, kapsičkami a zrcadélky připomínají spíš malé skříňky. Všechny rodinné šperky i památky od dětských lásek v nich budou v bezpečí.

V pokoji nesmí chybět zrcadlo

A to nejlépe takové, aby v něm byla vidět celá postava hezky ze všech úhlů. Jak jinak má žena poznat, jestli je vybraný outfit ten pravý, nebo si má ještě třikrát převléknout tričko? Velké zrcadlo vypadá perfektně na skříni, nicméně v poslední době se rozmáhají stojací modely – třeba v elegantní bílé barvě, vintage či gotickém provedení. Správná žena neopustí domov, aniž by se celá prohlédla.

A celé to završí parfém

Dobře vybraný parfém promění obyčejný den v neobyčejný zážitek, dodá sebevědomí a také ženskost. Každá slečna, dáma i paní by si měla vybrat ten svůj, který ji bude charakterizovat. Někdo radši sladší vůni, další energickou nebo orientálně svůdnou. Jakou vyberete vy?

Staňte se pravou ženou s e-shopem Therese

Všechny ty překrásné ženské věcičky, o nichž byla výše řeč, seženete v e-shopu Therese.cz. Zaměřuje se vyloženě na produkty pro ženy, a to nejen tak na ledajaké. V sortimentu najdete pečlivě vybírané výrobky, které mají svůj styl i kvalitu. Ostatně e-shop je certifikován známkou Apek – České asociace pro elektronickou komerci. O slušné jednání tedy nemusíte mít vůbec strach. Udělejte radost sobě nebo nějaké jiné ženě ve svém okolí. Každá se bude ráda cítit jako princezna.

K tomuto článku není otevřena diskuze