Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tričko Bob a Bobek / foto: www.geekshirts.cz

Kolekce triček pro milovníky českých retro příběhů je tady!

Chcete zazářit v opravdu stylovém tričku? Pořiďte si triko s potiskem známých večerníčkových hrdinů, jako jsou Maxipes Fík nebo Bob a Bobek.

Pěkně zpracovaná grafika a poměrně široká nabídka v rámci kolekce jistě potěší každého, kdo nedá na tyto hrdiny dětských let dopustit.

Veselá trička s retro motivy

Veselá trička v různých barvách na první pohled upoutají díky retro motivům postaviček. Jistě si vás získají nejrůznější situace Boba a Bobka, kteří tvoří nerozlučné duo z klobouku. Jsou také oblíbenými maskoty pro hokejové fandění. V rámci nabídky jsou dostupné nejrůznější varianty, ze kterých si jistě vyberete, ať už půjde o pracovní nasazení či touhu po cestování kolem světa s Bobem a Bobkem. Veselé tričko je také skvělým dárkem pro nejrůznější příležitosti.

Příjemné grafické zpracování oblíbených postav

Originálního zpracování s oficiální licencí se dočkal také Maxipes Fík. Obě retro kolekce jsou vytvořeny k 10. výročí Geekshirts.cz s cílem připravit to nejlepší pro milovníky jedinečné módy. Nejde jenom o trička pro děti, ale i pro veselou dospělou módu sloužící k připomenutí oblíbených příběhů z dětství. Maxipes Fík s Ájou totiž patří mezi kultovní večerníčky těšící se velké oblibě. Jakmile si takové tričko vezmete na sebe, může se stát námětem pro hovor a vaší jedinečnou vizitkou, že se nebojíte originální módy.

Vyberte si na internetu z pestré nabídky

V nabídce triček na Geekshirts.cz najdete motivy vycházející z populárních seriálů, filmů, příběhů, ale i vtipné hlášky a zábavné obrázky. Kromě Maxipsa Fíka a Boba s Bobkem se vám mohou zalíbit i trička s Patem a Matem. Navíc v rámci oblečení si můžete vybrat také mikiny. Z dalšího sortimentu vás mohou zaujmout polštářky, samolepky nebo plakáty opět se svěží grafikou s téměř nekonečným množstvím motivů.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze