Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové džíny s vysokým pasem / foto: sexyjeans.cz

Nadčasová móda, která se jen tak neomrzí

Do svého šatníku často řadíme módní kousky, které se zrovna nosí. Ovšem jsou mezi nimi i stálice, které se vrací rok, co rok na scénu a nikdy se neomrzí.

Zejména pak klasické džíny, bílá trička, denim obecně, květované šaty a mnoho dalších. Pojďme si dát pár tipů na outfity, ve kterých uděláte parádu letos i za rok.

Bílé tričko v mnoha podobách

Ano, říká se, že v jednoduchosti je krása a v módě to platí dvojnásobně. Pokud máte doma bílé tričko, můžete jej unosit prakticky k jakékoliv příležitosti. To samé platí také u halenky nebo blůzky. A pokud k němu zvolíte černé upnuté kalhoty Freddy kalhoty, které vám vykouzlí sexy zadeček, budete mít super look ke každé příležitosti. Černá a bílá jsou dva protipóly, které se budou vždy přitahovat.

Denim, kam se podíváš

Denim je nadčasový, stylový a trendy už řadu let. To, co se dříve nosilo, se nyní vrací opět do módy. A denim je zkrátka věčný. Dnes se stále častěji objevují džínové sukně, šaty, bundy, kraťasy a samozřejmě klasické džíny, nejlépe roztrhané nebo se sepraným designem. A pokud hledáte takové, ve kterých budete mít postavu dle svého přání, zkuste Freddy jeans. Kalhoty jsou vyrobené speciální technologií WR.UP., díky níž opticky tvarují zadeček a perfektně drží za každé situace. Jsou slušivé a hlavně nadčasové.

Květiny a další potisky

Potisky jsou módní, ať už se jedná o květiny, puntíky, proužky nebo kostky. Vrací se každý rok a z módy jen tak nevyjdou.

Pokud však hledáte kvalitní a slušivé kalhoty či džínsy, přijďte navštívit Showroom Freddy jeans Brno, kde najdete velký výběr kalhoty s PUSH-UP efektem, ve kterých se budete cítit sebevědomá a ještě krásnější. Můžete si je vyzkoušet a dobře prohlédnout. K těmto kalhotám pak snadno využijete bílé tričko, denimovou džínsku nebo třeba top s květinami. Fantazii se meze nekladou.

Nadčasová móda, která se jen tak neomrzí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!