Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vtipná trička / foto: Shutterstock

Co darovat mužům pod stromeček?

Lámete si hlavu, jakým vánočním dárkem muže bezesporu potěšíte? Tričko je sázkou na jistotu. Zejména pokud zvolíte trička sportovní, s vtipnými nápisy, veselými obrázky či filmovými hrdiny.

Vtipná trička jsou stále v kurzu

Pro recesisty budou vtipná trička to pravé ořechové. O jejich oblíbenosti svědčí fakt, že se drží v top 20 pánských triček. Svému nositeli dodají mladistvý a rošťácký vzhled. Trička mohou mít podobu veselého obrázku či vtipné fotky, nebo je doplňuje originální nápis. Mezi nejvyhledávanější patří text „No určitě možná s vámi tak úplně nesouhlasím“ či „I na tebe mám složku“. Samozřejmostí je maximální pohodlnost triček, kterou zaručuje kvalitní materiál a slušivý střih.

Když máte doma sportovce

Sportovním nadšencům udělají zajisté radost trička, která navrhl Radek Štěpánek. Tato tenisová ikona vydala celou kolekci oblečení. Jejím hlavním znakem jsou Radkovy hodnoty, mezi něž patří nekonečná dřina, obrovská vůle, stát čelem výzvám a nic nevzdávat. Nositelé těchto triček dají ostatním najevo, že se s těmito krédy plně ztotožňují.

Další vánoční tipy

Již máte jasno v tom, jaký dárek potěší muže pod stromečkem? V případě, že jste se rozhodli pro sportovní trička, je vhodné je zkombinovat s dalšími prvky. Záleží už jen na sportu, který je u obdarovávaného populární. Tenista ocení tenisovou raketu, fotbalista nové kopačky, kulturista proteinový koktejl, cyklista stylovou přilbu.

Před objednáním 2× měřte

Při objednání přes internetový obchod se nemusíte obávat, že neodhadnete velikost trička. Stačí nahlédnout do velikostní tabulky. Zde jsou znázorněny konkrétní rozměry včetně přesného návodu k měření. Může se však stát, že i přesto tričko nesedí. Pak není problém ho během 14 dnů vrátit. Pokud se jedná o dárek, je možné domluvit pozdější vrácení.

K tomuto článku není otevřena diskuze