Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámský župan / foto: Shutterstock

Přemýšlíte, co manželce k Vánocům? Vyberte noční košili, župan či pyžamo

Pokud patříte do skupiny lidí, která nakupuje vánoční dárky s předstihem, zřejmě už přemýšlíte, co jednotlivým členům rodiny zakoupit.

Jako první asi uvažujete nad tím, co by mohlo potěšit vaši drahou polovičku. Samozřejmě v módě jsou různé adrenalinové sporty, kosmetika a oblečení. Co takhle zaměřit se na něco intimnějšího, čímž však nemáme na mysli hračky pro dospělé, ale noční košilku anebo elegantní župánek. V následujících řádcích vám prozradíme, jak jednotlivé kousky vybrat a kde se dají koupit.

V současné době není nic jednoduššího než nakupovat skrze internet. Důvodů je hned několik. Produktové portfolio je pestřejší než v kamenných obchodech a zboží vám přijde přímo domů, a tak se nemusíte prodírat přeplněnými uličkami.

Jaká noční košile bude slušet vaší ženě?

Věk není rozhodující. Sexy noční košili si může obléct jak čerstvá třicítka, tak i dámy okolo padesáti. Žena je totiž tak stará, jak se sama cítí. Co by se vám na vaší manželce líbilo? Červená noční košile, ve které by vypadala jako nespoutaná divoška, nebo raději světle růžová saténová košilka, jež by podtrhla její jemnost a ženskost? Jelikož znáte svého miláčka nejlépe, tak víte, co by se mu mohlo zamlouvat.

Doplňte noční košili ještě županem

Když už budete v tom nakupování, nezapomeňte na župan, protože přece nenecháte ženu umrznout v noční košilce, když si bude chtít z postele zaběhnout do kuchyně pro sklenici vody. Opět můžete vybrat nejen z různých barev, ale také materiálů – od huňatých až po saténové.

Pokud si na výběr nočního prádla netroufáte, nevadí. Dalším tipem na vánoční dárek jsou šátky a šály, při jejichž výběru rozhodně nic nezkazíte. Výhodou totiž je, že nepotřebujete znát velikost oblečení. Stačí vědět, jaká barva se vaší partnerce líbí.

K tomuto článku není otevřena diskuze