Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Červené prádlo je vhodné na Valentýna / foto: shutterstock

Svátek zamilovaných se blíží. Čím překvapíte svého partnera?

Staňte se krásnou neznámou a okouzlete svoji drahou polovičku na sv. Valentýna rafinovaným spodním prádlem.

Většina žen očekává, že budou od svého partnera na svátek zamilovaných zahrnuty dárky v podobě šperků, parfémů, květin, nebo že budou pozváni na společné posezení do nějaké vybrané restaurace. Co ale vzít jednou iniciativu do svých rukou, nenechávat vše na mužích a překvapit je nějakým žhavým kouskem v podobě svůdného spodního prádla? Přinášíme několik tipů z internetového obchodu Zoot, se kterými jistě vykouzlíte tu pravou valentýnskou atmosféru.

Klasická černá

Pokud vsadíte na klasickou černou barvu, rozhodně nešlápnete vedle. Souprava spodního prádla v černé barvě působí elegantně a navíc ji můžete unosit i při jiné příležitosti, než je svátek zamilovaných.

 

Vášnivá červená

Červená barva je spíše pro odvážnější typy žen, o to více bude váš partner zírat, když si oblečete provokativní kousek v této barvě. A protože valentýnské oslavy k provokaci přímo vybízejí, zkuste pro jednou odhodit stud a ukažte mu svoji druhou tvář. S červeným krajkovým prádlem v něm probudíte vášnivého lovce, který zatouží dobýt nejen vaše srdce.

 

Hravá barevnost

Ženy, které rády kombinují barvy a jednotnost jim přijde nudná a nezajímavá, jistě potěší výběr spodního prádla v netradičních barvách. Ať už lososová, petrolejová nebo tajemná vínová, rozhodně podtrhnete svoji originalitu a výjimečnost.

 

Sportovní elegance

Ne každá žena se cítí příjemně v krajovém prádle nebo ve vyztužených podprsenkách. Pokud vyznáváte módu spíše sportovnějšího charakteru, i pro vás se najdou zajímavé kousky. V jednoduchosti je krása, tak se nechte inspirovat módou klasických střihů a přírodních materiálů.

 

Rafinované župánky, košilky a body

Překvapte svého partnera a zahalte sama sebe do svůdného župánku, sexy noční košilky nebo krajkového body. Staňte se jeho valentýnským dárkem a uvidíte, že rozbalování takového dárku vám přinese společné potěšení.

 

Váš nákup v internetovém obchodě Zoot nepředstavuje žádné riziko, stačí si pouze zboží objednat do některé z 28 výdejen po celé České republice, vyzkoušet jej a v případě spokojenosti i zakoupit.

Svátek zamilovaných se blíží. Čím překvapíte svého partnera?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!