Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Smyslná vůně / foto: Hypermedia

Provoňte letošní léto novou květinovou vůní!

Jakou vůni si představíte, když se řekne léto? Omamnou vůni tulipánů, něžné pivoňky, nebo snad sladce voňavé hyacinty?

Překrásné květiny nyní rozkvétají na každém rohu a přichází ideální čas pro květinové parfémy nejrůznějších druhů. Vykročte vstříc letnímu období s novou toaletní či parfémovanou vodou z oblíbené online parfumerie Elnino.cz.

Smaragdový klenot mezi parfémy

Vydejte se nejkratší cestou do ráje s loňskou novinkou Gemma di Paradiso. Smyslná parfémovaná voda vás provede exotickou květinovou zahradou, na jejímž konci čeká sladké pokušení v podobě lahodné vanilky. V úvodu vonné kompozice vás uvítá jiskřivý citrusový tón mandarinek a sladkých hrušek, po nichž následuje květinové srdce v čele s neodolatelným jasmínem. Závěr vedle vanilky patří vzácným dřevinám doprovázeným smyslnou ambrou. Vychutnejte si povznášející zážitek díky vůni od oblíbené italské značky Roberto Cavalli.

Elixír dobré nálady pro každý den

Oslava života, radosti a hravosti. To vše a ještě mnohem víc se skrývá v elegantním růžovém flakonku parfémované vody Joy by Dior. Nabije vás energií a naučí vás, jak naplno prožívat každý svůj den. Něžné květiny, osvěžující citrusy a hřejivé dřeviny se spojují v křišťálově čisté vůni, kterou si zamilujete na první přivonění. Prvně ucítíte bergamot, mandarinky a pomeranče. Ovocnou nálož střídá orientální jasmín, růže z Grasse, broskev a černý rybíz. V dlouhotrvajícím základu vůně se smyslně propojují pižmo, ambra, benzoin a cedrové a santalové dřevo.

Všechny podoby ženskosti

Ženský pohled má obrovskou moc a své o tom ví i americká módní značka Calvin Klein. V roce 2018 proto představila svou parfémovanou vodu Calvin Klein Women, v níž se odráží krása a síla žen, ale i jejich něžnost a smyslnost. Květinově-dřevitá vůně si vytyčila odvážný cíl podpořit každou ženu v tom, pro co se právě teď rozhodne. Pomůže s tím kontrastní kompozice, která startuje jiskřivými citrusy, eukalyptem a pikantním černým pepřem. V srdci bijí jasmíny, magnolie a květy pomerančovníku ve společnosti malin a čaje. Základem vůně je smyslný mix tónů fialky, cedru, bílého pižma a ambroxanu. Probuďte v sobě svou ženskost díky parfémované vodě Women.

Amorovy šípy ve smyslném flakonku

Esence lásky, vášně a svůdnosti se skrývá v červeném flakonku s jednoznačným názvem Cacharel Amor Amor. Květinově-ovocná vůně je na trhu od roku 2003 a získává si stále více a více fanynek. Po nanesení vás okouzlí ovocný koktejl namíchaný z pomeranče, mandarinky, bergamotu, grapefruitu a černého rybízu, po němž se otevírá květinové srdce. Konvalinky, jasmíny, růže a lilie se spojují v překrásné kytici a spolu s tóny meruňky si hravě získají pozornost každého muže, na kterého ukážete. Rafinovanou hru svádění korunuje velmi ženský základ. Ambru, vanilku, fazole tonka, pižmo a cedrové dřevo budete cítit ještě dlouhé hodiny po nanesení parfémované vody Cacharel Amor Amor.

Která vůně vás provede letošním létem?

Provoňte letošní léto novou květinovou vůní!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!