Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Manipulace s Gel laky / foto: Hypermedia

Záchrana vaší manikúry? Gel lak umí zázraky!

V dnešní uspěchané době se těžko hledá čas na kosmetiku, kadeřníka nebo manikúru. Přesto chce většina žen vypadat stále atraktivně, svěže a upraveně.

Právě v oblasti úpravy nehtů je už pár let na trhu obrovský pomocník - gel lak. Šetří váš čas, peníze za salón, je krásný i tři týdny a přitom ho zvládnete aplikovat doma. Jak na to? My víme!

Kolem čeho takový povyk?

Pokud o pojmu gel lak slyšíte poprvé, nebo v něj příliš nevěříte, rozhodně zbystřete, nejspíš budete mile překvapena. Jde o přípravek na nehty, který je na pomyslné hranici mezi klasickým lakem na nehty a gelem pro modelaci. Na první pohled vypadá balení stejně jako u obyčejného laku, tedy lahvička se štětečkem. Blízko k UV gelům má v tom smyslu, že je nutné ho vytvrdit v UV lampě. Na nehtech ale vydrží nepoškozený i tři týdny! Kdo toto může říct o laku z drogerie?

Jednoduchá a rychlá aplikace

Jedním z důvodů, proč gel lak tolik válcuje trh manikúry, je jeho snadná aplikace. V základu se velmi podobá běžnému lakování nehtů. Zapomeňte na modelaci C oblouku a ostatní podobné složitosti. Nejprve si nehty očistíte, upravíte tvar a pak už jen vezmete víčko se štětečkem a nanesete vrstvu tekutiny tak, jak jste zvyklé u běžných laků na nehty. Každou vrstvu je jen třeba nechat odpočinout v UV nebo LED lampě, aby dokonale ztvrdla. Pro ještě větší pohodlí můžete vyzkoušet sadu pro práci s gel laky, kde je vše potřebné, včetně lampy a návodu.  

Nekonečno odstínů

Stejně jako u klasických laků najdeme i u gel laků širokou škálu barev od bílé až po černou. Skvělou vychytávkou jsou termo gel laky, které mění barvu podleokolní teploty, takže z modré se může rázem stát třeba fialová!

Jak jednou gel lak vyzkoušíte, už nebudete chtít jinak. A oprýskaná manikúra bude minulostí!

Záchrana vaší manikúry? Gel lak umí zázraky!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!