Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Veronika Freimanová a Eva Jeníčková alias Ava / foto: Korzo

Módní patrola: strašidlo přijelo z Ameriky

Společenské šaty unosíte při různých příležitostech po celý rok. Jak si s večerní toaletou poradily naše známé tváře, hodnotila módní policistka Lucka.

Kateřina Brožová a Zlata Adamovská
Hodnocení:
Kateřina Brožová – 70 %
                      Zlata Adamovská – 80 %

Tyto dvě dámy jsou každá naprosto jiná. Kateřina je ztělesněný anděl, Zlatě zase v očích hrají čertovské plamínky.

Blonďatá herečka a zpěvačka svou image nestárnoucího anděla podpořila bílou róbou plnou výrazných aplikací. Spolu s účesem plným kudrlinek jde o hodně přeslazenou image, která by zasloužila odlehčit, stačilo by možná jen narovnat vlasy a nebo ubrat na make-upu.

Zlata vsadila na nepříliš oblíbenou petrolejovou barvu, která společně s krajkou a dramatickými doplňky včetně rukaviček vytvořila model jedna báseň.

magazin.cz

Klára Issová a David Ondříček
Hodnocení:
Klára Issová – 80 %
                      David Ondříček – 70 %

Klára působí jako éterická bytost, lví podíl na tom má její plachý pohled a štíhlá postava. Šaty inspirované módou třicátých let mají své kouzlo, řady volánů by se při charlestonu úžasně natřásaly! Dobře vypadá i sladění barvy nehtů na rukou i nohou.

Partner David sáhl po klasickém obleku doplněném nudnou modrou košilí a ještě nudnější kravatou. Šmrnc by mu dodal motýlek, který by s outfitem partnerky ladil mnohem stylověji.

magazin.cz

Veronika Freimanová a Eva Jeníčková alias Ava Jansen
Hodnocení:
Veronika Freimanová – 90 %
                      Eva Jeníčková – 10 %

Evu si nechám až nakonec, ale už teď se nemůžu dočkat! ;-) Veronika je dáma, které roky sice přibývají, ostatně stejně jako nám všem ostatním, ale i tak neztrácí glanc. Průhledná halenka se stojáčkem vypadá neotřele, vyšívání na prsou mě uchvátilo.

Tak a teď k Evě, tedy k Avě… Myslím, že nikdo nemůže očekávat, že její „model“ pochválím, to bych si musela useknout ruce. Stejně laciné jako její hadříky mi přijde svádět naprostou absenci vkusu na její dlouhodobý pobyt v USA, to jistě nemá s tím, jak vypadá, nic společného. Eva se podle mě prostě jen trošičku zbláznila… Silná slova, vím, ale na jejím oblečení nevidím opravdu naprosto nic pohledného, nic, co by se dalo pochválit...

magazin.cz

Lucie Váchová
Hodnocení:
80 %

Lucka je milé děvče a co víc, Lucka je mladé milé děvče, o čemž její model rozhodně nevypovídá… Šaty, které působí, jako by byly spíchnuté z ptačích pírek, působí hodně těžkým dojmem a navíc jejich černá barva nesvědčí Lucčině pleti. Ve finále ale musím uznat, že si modelka dala záležet na doplňcích a celkově je její vzhled docela ucházející.

magazin.cz

Monika Zoubková s maminkou
Hodnocení:
Monika Zoubková – 85 %

A vida! Herečka, již znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, si oblékla model v petrolejové barvě, a to jsem o kousek výš tvrdila, že je tato barva spíše neoblíbená… Evidentně u zrzek a rusovlásek je tomu naopak. Střih modelu je lichotivý a postavě herečky padne. Maminka je sympatická dáma se smyslem pro módu, ale hodnotit ji tady nebudeme.

magazin.cz

Který model se nejvíce zamlouvá vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 156