Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Aneta Langerová / foto: Korzo

Módní patrola: Aneta je blond a sekne jí to

Na čistě dámské akci v Tróji se ukázala Aneta Langerová se zcela novou image. A zajímavou... Módní policistka Lucka okoukla i další české celebrity.

Vendula Svobodová
Hodnocení:
90 %

Zlatohnědá kombinace, kterou zvolila Vendula, je velmi efektní. Tyto dvě barvy spolu skvěle ladí. U Venduly Svobodové si cením i odvahy vzít si na hlavu klobouk, byla v něm nepřehlédnutelná. Což v jejím případě není takový problém, zvlášť když promluví svým specifickým hlasem, každý hned vytuší, kdo stojí v jeho blízkosti.

magazin.cz

Mahulena Bočanová
Hodnocení:
90 %

Herečka byla na party pracovně, celou ji totiž moderovala. U Mahuleny se mi líbí, že se snaží stoprocentně podtrhnout svůj exotický vzhled. Pro ni tolik typický účes s pěšinkou uprostřed není pro každou, ale herečce vyloženě sekne. Černé jednoduché oblečení správně okořenila výraznými šperky. Super!

magazin.cz

Markéta Hrubešová s dcerou Christel
Hodnocení:
85 %

Markéta je nádherná žena, zírala jsem, jak je ve skutečnosti drobná. Zhubla jistě díky starosti o dceru, která chvíli nepostojí a musí vše prozkoumávat. Herečka oblečení přizpůsobuje tomu, že celý den pobíhá kolem Christel, a tak ji nejčastěji uvidíte v džínech a triku. Tentokrát ale nezapomněla na luxusní kabelku, pro které má slabost.

magazin.cz

Aneta Langerová
Hodnocení:
80 %  

První česká SuperStar se na party jen mihla. Přivedla s sebou své synovce a doprovod jim samozřejmě dělal její bratr Nikola. Aneta má opět novou image, která jí kupodivu sluší. Rozhodně bych řekla, že víc než mnohé jiné kreace. Sportovnímu, lehce avantgardnímu stylu zůstává stále věrná, v ničem jiném si ji koneckonců stejně neumím představit.

magazin.cz

Štěpánka Duchková
Hodnocení:
65 %

Bývalá moderátorka se stále drží poněkud zvláštního stylu stará-mladá. Docela škoda… Řekla bych totiž, že Štěpánka je minimálně mladá duchem a upjatými hadříky si zbytečně přidává léta. Květinový vzor je fajn, černobílá kombinace taky, dokonce i zlaté doplňky letí. Ale v podání této zrzky to prostě nemá šťávu. Snad příště...

magazin.cz

Která se vám nejvíc líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 328