Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Průšová a Zuzana Belohorcová / foto: Korzo

Módní patrola: jaký mají modelky vkus?

Módní policistka Lucka se zaměřila na krásky z povolání - modelky. Umí tyto dívky v módě chodit, anebo u nich platí pověstné pravidlo, že kovářova kobyla chodí bosa?

Agáta Hanychová a Marty
Hodnocení:
Agáta Hanychová - 90 %
                      Marty - 104 %

Nejprve bych se velice ráda zaměřila na společníka Agáty. Jde o jejího dvorního kadeřníka Martyho. Tento mladý muž je přímo k nakousnutí, bohužel kousat do něj smí jen pánové... No nic...

Teď k Agátě - pamatuji si, že když mi maminka za dob totality vozila věci z Německa, tak byly téměř vždy zeleno-fialové... Agátě tato neokoukaná kombinace barev sluší. Šálky a šátky všech možných barev používá často, skvěle se jimi dají modely doladit.

magazin.cz


Hana Mašlíková
Hodnocení:
90 %

O silikonech této sexbomby už byly popsány stohy. Doufejme jen, že holka ví, co dělá a že ji balóny udělají šťastnou. K jejímu módnímu stylu nemám co dodat. Modrá a bílá blondýnkám sluší a navíc to jsou barvy léta.

magazin.cz


Klára Medková
Hodnocení:
50 %

První, co mě při pohledu na Kláru napadlo, bylo, že to nemá prostě šmrnc. Modýlek bude jistě od hlavy až k patě značkový a tudíž i pekelně drahý, jak bývá modelčiným dobrým zvykem, ale to jaksi nestačí. Na večerní procházku po italské pláži dobrý, na modelku, která chce být in, ale poněkud nuda.

magazin.cz


Kateřina Průšová a Zuzana Belohorcová
Hodnocení:
  Kateřina Průšová - 70 %
                       Zuzana Belohorcová - 95 %

Káťa už je mladou paní, i když tedy nutno podotknout, že vypadá spíš jako "stará-mladá" paní. To, že se takříkajíc usadila, přece neznamená, že se hned musí strojit jako o deset let starší lady! Já radím ubrat na make-upu a uvolnit se.

Zuzka je módní fajnšmekr, oblékání si užívá a téměř vždy vypadá skvěle. Zaráží mě jen, že si ještě nedala říct a neudělala něco s účesem, respektive s vysokým čelem, kterému by opticky pomohlo pár kratších pramenů.

magazin.cz

Kateřina Sokolová
Hodnocení:
99 %

Z téhle holky přímo čiší živočišnost. Je to krásná ženská, jejíž parametry jistě neodpovídají modelkovským 90-60-90, což je ale jedině dobře! Košile s nenápadně rozepnutým knoflíčkem vypadá sexy, zajímavý grafický vzor zrovna tak. Paráda!

magazin.cz

Která se nejvíc líbí vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 140