Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová u příležitosti zkoušky ša / foto: Korzo

Missky zkoušely róby. Podívejte se

V galerii módní návrhářky Camilly Salomon houstl vzduch. Probíhal zde casting a současně zkouška večerních šatů v hollywoodském stylu na prestižní módní přehlídku, která proběhne 7. července v rámci MFF Karlovy Vary.

V modelech Camilly Salomon se představí v hotelu Imperial například loňská Česká Miss Lucie Hadašová, Česká Miss 2006 Renata Langmannová, Česká Miss 2005 Kateřina Smejkalová, Vicemiss Eva Čerešňáková a Zuzana Štěpanovská a dalších pět finalistek České Miss.

magazin.cz

"Strašně moc se do Karlových Varů těším. Nejen na přehlídku, ale doufám, že stihnu navštívit a shlédnout i něco festivalového programu," řekla Renata Langmannová, která je na přehlídkových molech už docela zkušenou harcovnicí.

magazin.cz

"Připravila jsem padesátku modelů, čtyřicet takových klasických a desítka zbývajících bude pro diváky překvapením," nechala se slyšet módní návrhářka. Až takové tajemství to ale nebude. Desítka posledních šatů bude prý z hedvábí a vytvořena podle návrhu vitráží Tiffaniho.

magazin.cz

"No, možná máte pravdu, ale to nebude jediné překvapení. Chystám i jednu bombu, ale víc ze mě už nedostanete," dodala tajemně Camilla Salomon.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 253