Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto: Korzo

Módní patrola: Blondýny v plné polní

Módní policistka Lucka svou pozornost tentokrát zaměřila na pět známých blondýn a příliš je nešetřila. Souhlasíte s jejím verdiktem, nebo byste známé platinové krásky hodnotili jinak?

Simona Krainová
Hodnocení:
85 %
Na dveře téhle kočky začíná polehoučku klepat stárnutí. Simona ale ty pověstné dveře nechce zatím ani pootevřít a tak je drží přibouchnuté, co jí síly stačí. Dopřejme jí to, pro co jiného by žila…

Na charitativní aukci fotek nestál vedle Simony její přítel Jirka Hudler, a tak si mohla dovolit obout vysoké podpatky. Hokejista a čerstvý výherce Snanley Cupu je totiž nejen o jedenáct let mladší než ona, ale také o jedenáct centimetrů menší.

Batika se opět vrací, a tak se po vzoru modelky vrhněte na šaty, které vás už přestaly bavit a zkuste je vylepšit touto starou dobrou technikou.

magazin.cz



Iveta Bartošová
Hodnocení:
65 %
Iveta na sobě maká, seč jí síly stačí. Ještě by to ale chtělo trochu dotáhnout. Začnu tedy pěkně od hlavy. Účes je fajn, ale zpěvačka by se ho měla naučit upravovat i bez pomoci své kadeřnice. Takhle si patku moc „upleskla“ a nesluší jí to. Brýle sice kopírují styl zahraničních celebrit, ale Ivetě nesluší a padají jí z nosu.

Dále jsou na řadě ramena – ty má zpěvačka úzká a oblá a tak netvoří moc hezkou siluetu. Vyřešil by to jiný střih košile, která by jí tak „nepadala“ z ramen. Další variantou je třeba vestička nebo sáčko s pevně danou fazónou.

Šperky chválím – teď letí výrazné a pokud možno ve velkém množství.    

magazin.cz



Šárka Vaňková
Hodnocení:
90 %
Jak tak koukám, ze Šárky nám vyrostla už docela velká holka! :-)

Šedou barvu miluju, tak budu možná trochu nestranná… Ale ne, to bych nebyla já! Top bez ramínek je věc ošidná a sluší, či spíše padne jen málokomu. Musíte mít tu správnou velikost prsou – ani moc malou, ani moc velkou a odvahu vyrazit bez podprsenky.

Pod takto řešený top totiž málokterá z nás vlastní správně střiženou podprsenku – bez ramínek a střihu, který prsa udrží na místě. Rozhodně zapomeňte na variantu silikonových ramínek, ty jsou už dávno out!

Mladé zpěvačce pochválím i velkou kabelu – přesně takové teď totiž letí.

magazin.cz



Dara Rolins
Hodnocení:
85 %
Cílevědomá zpěvačka po porodu dcery Laury poctivě pracuje na své postavě. Během těhotenství si dopřávala, a tak měla - a stále prý má - co shazovat. Pomáhají jí k tomu každodenní sedmikilometrové procházky s kočárem.

Dobře padnoucími džíny a trikem s potiskem nemůžete nic zkazit. Dara k této sportovní kombinaci obula páskové střevíce a elegantní a šik model je na světě.

Nechápu jen její vlasy… Před porodem shodila dlouhé umělé prameny, o kterých stejně všichni věděli, že nejsou její. Teď to vypadá, že se za krátký sestřih stydí a tak vlasy podivně sčesává dozadu. Krátké účesy ale letí! Své o tom ví třeba Paris Hilton, Katie Holmes nebo Victoria Beckham.

magazin.cz



Bára Nesvadbová
Hodnocení:
40 %
Tak tahle dáma je pro mě velkou neznámou. Neustále se schovává za podivné pózy… Nejdříve si hrála na lesbičku s Kateřinou Kornovou. Pak zase chtěla být ze dne na den z kavárenské povalečky úslužnou ženuškou politika.

Mezitím neustále omílá na veřejnosti, že je feministka a chlapy vlastně k ničemu nepotřebuje. Pak zase předvádí svůj zvrácený vztah k psovi Garpovi, kterého samozřejmě miluje jako většina páníčků své čtyřnohé mazlíky, ale ona tomu musí dát za každou cenu ještě další rozměr a nádech čehosi nedefinovatelného.

Také nemůže nosit oblečení jako ostatní, a tak jednu dobu nosila jen černé oblečení, ke kterému si po narození dcery začala česat culíky s růžovými gumičkami.

Na křtu své poslední knihy se jí ohromně image černé můry hodila, jelikož ve sněhobílé róbě mohla jedině překvapit. Šaty jsou střihově fajn, jen je samozřejmě zazdila černými silonkami a lodičkami. Ke štíhlosti se sice konečně po letech snažení dopracovala, ale radila bych jí si občas zacvičit, jelikož povadlost je čím dál tím víc patrnější… 

magazin.cz
   

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 282