Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halina Pawlowská / foto: Korzo

Módní patrola: Halina umí, je nejlepší

Která z VIP tváří je hvězdou hvězd a která by se naopak měla okamžitě převléci?

Eva Aichmajerová
Hodnocení: 80 %
Subtilní moderátorka v tomto případě trochu doplatila na svou výšku. Sukni, kterou by jiná žena měla správně v délce ke kolenům, končí Evě někde v půlce lýtek, což vůbec nevypadá dobře. Taková délka sukní není slušivá a navíc nehezky zkrátí postavu. Jinak ale musím pochválit barevné sladění modelu a také ohromné dřevěné korále. Módní doplňky se letos nosí co největší a zároveň ve velkém množství.

magazin.cz

Adéla Gondíková a Lucie Benešovská
Hodnocení: Adéla - 60 % Lucie - 95 %
Na Adélu mám trochu spadeno, přiznávám... Podle mě se absolutně neumí obléci, cokoli si na sebe oblékne, ji dělá o několik let starší a navíc neladí k jejímu typu. Černý komplet s tříčtvrtečními kalhotami je toho důkazem.

To Lucie je jiná káva! Nejenom, že je ženská se vším všudy, ale navíc se umí hezky obléknout. Nebojí se barev a sexy střihů. Červenobílý komplet se jí povedl, do rudé barvy sladila nejen doplňky, ale i lak na nehtech.

magazin.cz

Agáta Hanychová
Hodnocení: 85 %
No jo, to je celá Agáta... Lascivní póza, nepřirozeně vyšpulené rty a hluboký výstřih. Ta holka to snad ani jinak neumí. Dlužno ale dodat, že tento model nemá chybu! Minišaty doplněné legínami odpovídají žhavým trendů. Dostaly mě také nápadité boty, které nemají otevřenou celou špičku, ale jen malý prostřih.

magazin.cz

Sandra Nováková
Hodnocení: 85 %
Nejsem moc zastáncem hlav plných copánků. Podle mě tahle paráda sluší jen čokoládovým holkám, na Evropankách to vypadá dost nepatřičně... Teď ale k oblečení: barevně se mi hereččin outfit moc líbí, vše má na něm svou logiku. Růžové balerínky jsem obdivovala v obchodě taky a možná do nich nakonec půjdu. ;-)

magazin.cz

Halina Pawlowská
Hodnocení: 100 % a just!
Nečekejte ode mne, že se prvoplánově pustím do Halininých přebytečných kil! Ty ta ženská s sebou tahá už léta a každý to o ní ví, tak proč na to pořád poukazovat? Já na ní vždy obdivovala její chuť vypadat dobře, i když prostě nevypadá jako kočka z plakátu. Lurexové šatičky (vlastně teda šaty, když jinak nedáte) jsou naprosto úžasné! Sama bych je brala. Trochu je mi záhadou, kde Halina sehnala legíny ve své velikosti, ale vypadá v nich dobře, jelikož má naštěstí štíhlé kotníky. Bílou kabelu bych vyměnila za černou, stříbrná by byla fajn, ale už by té záře bylo na jednu osobu až až.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 164