Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Módní vychytávky. To musíte mít!

Prolezla jsem za vás desítky obchodů, prolistovala stohy módních časopisů a navštívila několik módních přehlídek, abych zjistila, co vám rozhodně nesmí v létě chybět v šatníku.

Léto je sice v plném proudu, ale rozhodně není na škodu vypíchnout kousky, které by ve vašem šatníku neměly letos chybět. Stále se nosí móda inspirovaná padesátými a šedesátými léty a opět se vrací i hippie móda.

magazin.cz


Na prvním místě mezi žhavými trendy jsou dlouhé šaty. Ty byly několik sezón zapomenuty, ale opět se vrací. Jde podle mého o velmi praktický kousek, který zakryje, co nemá být viděno a majitelka tak i poté bude působit žensky. Nosí se střih bez ramínek nebo se zavazováním za krk.

magazin.cz


Dalším druhem oblečení, který v létě určitě unosíte, je bolerko v délce končící pod prsy nebo v půlce trupu, ale vynikající službu vám prokáže i bolerko, které tvoří vlastně jen rukávy, ať už dlouhé, či krátké. Jde o drobnou část šatníku, kterou můžete obléci třeba v chladnějším ránu či večeru přes tílko a přes den se v pohodě vejde do kabelky. Baculatější parádnice jím zakryjí masitější paže.

magazin.cz


Co se týče topů, ty volte volnější áčkového střihu. Jednak jde o módní záležitost, kterou ale v letních parnech budete uctívat, jelikož se vám nebude top lepit na zpocené tělo.

magazin.cz


Kabely musí být velké, to je základ. Barvu nemusíte volit podle oblečení a ani podle bot či pásku. Trendem jsou tašky, které jsou výrazné a jakoby se zbytkem outfitu neladí.

magazin.cz


Novinkou, co se obutí týče, jsou sandály, kterým se říká gladiátorky, podle bot, které nosili slavní bojovníci. Jde o boty, které jsou bez podpatku s páskami do výšky buď ke kotníkům, ale odvážné majitelky štíhlých nohou si mohou dovolit i gladiátorky ve výšce klidně až ke kolenům.

Nezapomeňte ani na menší šátek, kterým buď zahalíte celou hlavu a nebo jej složený použijete jako čelenku do vlasů.

Barvy léta jsou syté až křiklavé. Letí růžová, fialová, tyrkysová, petrolejová, žlutá, ale také šedá, bílá a černá a nesmím zapomenout také na stříbrnou a zlatou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 289