Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Bílá / foto: Korzo

Modní patrola: studené léto v teplácích?

Módní policistka Lucka se mrkla na zoubek známým kráskám. Zajímalo ji, jak si dámy poradily s poměrně chladným létem.

Dara Rolins
Hodnocení: 80 %

Dara konečně rozpustila vlasy a na chvíli zapomněla na podivný účes, který si v poslední době oblíbila. Asi už se smířila s tím, že si kvůli těhotenství nechala odstranit svou napletenou umělou parádu. Střapatý účes je fajn, u Dary ve mně ale evokuje vzpomínku na osmdesátá léta.

 Zářivě růžová lehká bundička je přesně to, co v letošním létě unosíte (pokud se tedy příroda neumoudří a nevěnuje nám pár horkých dnů). Zpěvaččiny brýle mě dostaly. Na horním okraji je totiž zdobí poměrně velký drátěný motýl! Já tedy nevím, co si o tom mám myslet, každopádně by mi to asi vadilo ve výhledu...

magazin.cz


Radka Kocurová
Hodnocení: 50 %

Radka je pro mě, budiž mi odpuštěno, ztělesněním nudy. Je klasický příklad nemastného neslaného čehosi, co sice vypadá vcelku dobře, ale chybí tomu to pověstné cosi. Nuda k uzoufání je i její vzhled. Tričko s límečkem, džíny a k tomu bunda, která působí, jakoby z ní Radka vyrostla.

magazin.cz


Lucie Bílá

Hodnocení: 90 %

Lucka se zřejmě za přispění svého pohledného a hlavně mladého chotě opět vrátila ke své staré dobré image. Kůže, černá barva a výrazné šperky k ní prostě jdou a bez nich to není ono.

 Její pokusy ze sebe udělat pomocí blonďatého přelivu a romantických šatů princeznu či krátkým účesem a teniskami sportovní nadšenkyni, se ukázaly jako neplatné a zpěvačka správně pochopila, že ona prostě musí "chrastit železem" a "vrzat kůží".

magazin.cz


Eva Aichmajerová
Hodnocení: 65 %

Barevnost modelu, která je jistě nepřehlédnutelná, mě nejdřív trochu šokovala, ale proč vlastně ne? Pohodlné růžové tepláky z jemného semiše moderátorce závidím. Eva poskládala svůj outfit z naprosto nesourodých kousků, ale výsledek vcelku stojí za to, i když chápu, že v podobné kreaci se mezi lidi odváží málokdo.

magazin.cz


Zuzana Belohorcová
Hodnocení: 90 %
Slovenská moderátorka si pod minišaty natáhla kalhoty a vyzrála tak nad rozmary letošního léta. Vrstvení je pomocník k nezaplacení a hodí se nejen, když je chladnější počasí. Majitelky nohou, které při pohledu na gazelí chůdy modelky Gisele Bundchen, blednou závistí, mohou pomocí kalhot maskovat své nedostatky a přitom se nevzdávat krátkých sukní a šatů. Kožené doplňky nemají chybu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 166