Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: weheartstuff.co.uk

Bomba! Žabky porostlé trávou

Skvělý nápad, nebo šílenost? Boty, na kterých roste tráva – a dá se v nich chodit!

Co může být uprostřed horkého léta příjemnějšího, než si hýčkat chodidla chozením po chladném, heboučkém, zeleném trávníku? Jenže to může být ve městě problém.

Trávníků je tu poskrovnu a když na nějaký ten plácek narazíte, tráva je sežehlá horkem a člověk ještě aby si dával pozor, aby nešlápl na hnědý dáreček, který tu zapomněl nějaký roztomilý chlupatý miláček. Zkrátka, my Češi to s trávníky tak jako v Anglii neumíme.

A není proto divu, že právě z anglické metropole Londýna pochází nápad, jak chodidlům dopřát luxus masáže zeleným trávníkem doslova kdykoli a kdekoli. Firma Krispy Kreme přišla s neotřelým a originálním nápadem. Na jedno z nejoblíbenějších letních obutí – plážové žabky - přidělali pravý zelený trávník.

V Londýně šly na dračku
Nápad se okamžitě ujal a po botkách se v obchodech jen zaprášilo. Zatím jsou k dostání jen v Londýně, ale pokud zájem vydrží, brzy budou k ostání i v jiných městech Anglie a dá se předpokládat, že brzy přeskočí i průliv La Manhe a zaplaví i starý kontinent.

A protože jde o živý trávník, je třeba se o něj starat. Je třeba ho nechat přes noc a několikrát přes den odpočinout. Potřebuje pravidelnou zálivku, která mu zajistí potřebnou vlhkost, aby hezky rostl. Pak vydrží hebký zelený až čtyři měsíce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 471