Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Diana Kobzanová / foto: Korzo

Módní patrola: skoro dokonalé celebrity

Módní policistka Lucka si tentokrát posvítila na sexy kočky, které rády ukazují svá dokonalá těla. Která na to má a která naopak přestřelila?

Diana Kobzanová
Hodnocení:
99 %

Diana má tělo, které by bylo hřích neukazovat. Sice si pomohla nejednou návštěvou kliniky plastické chirurgie, ale čert to vem, výsledek je vynikající.

Modelka protentokrát zapomněla na svůj oblíbený sportovní styl a oblékla se spíše do elegantního modelu. Top je naprosto bez chyb, přesně takový áčkového střihu teď letí a navíc jde o velmi šikovný kousek, který sluší téměř každé postavě – zakryje případné faldíky a upozorní na přednosti.

Minišortky jsou leckdy mnohem praktičtější než stejně dlouhá sukně – rozhodně se v nich nemusíte bát si zavázat tkaničku…

magazin.cz

Jana Doleželová
Hodnocení:
70 %

Tahle panenka si potrpí na něžné dívčí modýlky. Kolikrát je ale podle mého jen krůček od lacinosti, což je určitě škoda.

Tyto blankytně modré šaty patří k těm povedenějším. Asymetrické střihy se opět vrací, vypadají efektně a leckdy pekelně svůdně. Modelce chválím i doplňky, zvláště minipsaníčko do ruky.

magazin.cz


Lejla Abbasová
Hodnocení:
100 %

Lejlin model mě velmi zaujal. Moderátorka nejenže umí skvěle ladit barvy oblečení se svým exotickým vzhledem, ale ráda experimentuje se styly a nebojí se sáhnout po kombinacích, které letí spíše ve světě, jelikož tuzemské parádnice k nim nenašly ještě dost odvahy.

Model téhle čokoládové kočky má vše, co má mít a co je nejdůležitější, sluší jí.

magazin.cz


Barbara Nesvadbová
Hodnocení:
80 %

Tyrkysová róba z dílny módní návrhářky Tatiany Kovaříkové způsobila spisovatelce a šéfredaktorce módního časopisu nejedno trápení. Po celou dobu, kdy ji měla na sobě, musela hlídat, aby ji nesklouzla z ramen a neodhalila, že pod šaty neoblékla spodní prádlo – nebylo to ani možné, šaty měly na zádech ohromný výstřih a jakékoliv prádlo by kazilo celkový dojem.

Naštěstí si tentokrát nenatáhla oblíbené černé silonky, které by vše totálně zazdily. Takže já říkám: jo!

magazin.cz


Agáta Hanychová
Hodnocení:
95 %

Ať si každý říká, co chce, Agáta prostě přímo srší sexappealem. A stačí jí k tomu poměrně málo: džíny na tělo, dobře střižený top, bílá barva a „palestýnka“ extravagantně uvázaná na boku. Paráda!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 187