Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Módní patrola: ženám v černém šéfuje Farna

Módní policistka Lucka se zaměřila na pět dam, které vsadily na elegantní černou barvu. Tato barva nevyjde snad nikdy z módy, jelikož je nadčasová a univerzální. Jak se s ní popraly celebrity?

Leona Machálková
Hodnocení: 60 %

Leona patří k těm ženám, které sice mají naprosto ukázkovou postavu, ale tu bohužel neumějí prodat. Nejinak je tomu v tomto případě. Černá halena z transparentního materiálu byla trendy před deseti lety, dnes už ale takový styl dávno neletí. Zpěvačce ale pochválím aspoň náušnice a červený lak na nehtech. Když už nic jiného...

magazin.cz


Ewa Farna
Hodnocení: 95 %

Styl téhle holčiny se mi líbí. Obléká se přesně jako dívky v jejím věku, nesnaží se díky oblečení vypadat starší, i když by vzhledem k tomu kolotoči, kterým prochází, klidně mohla. Červenočerná kombinace je tradiční a vypadá velmi dobře. Ewa si dala práci a dvoubarevně vyladila celý svůj outfit. Paráda!

magazin.cz


Jana Doleželová
Hodnocení: 95 %

Vida, že to jde! Jana asi vyslyšela mé nářky, že se obléká mnohdy lacině a nevkusně a pro jednou se nasoukala do naprosto odlišného oblečení, než je jejím zvykem… ;-) Sportovně elegantní model jí sekne. Dokazuje také, že černá spolu s šedou nemusí vůbec vypadat fádně, spíše naopak. 

magazin.cz


Vendula Svobodová
Hodnocení: 90 %

Zdá se mi to, a nebo Vendula opravdu vypadá na každé druhé fotografii jako opilá? No nic, to sem nepatří… Upřít smysl pro eleganci se této mladé vdově rozhodně nedá. Šaty odpovídají posledním trendům a Vendule seknou.

Dokonce zapátrala ve své klenotnici a vytáhla starou dobrou sametku na krk. Ta byla svého času hitem, ale v dnešní době se nosí vše, takže pokud jste tu svou ještě nezahodily, zkuste ji opět oprášit.

magazin.cz


Jana Kirschner

Hodnocení: 70 %  

Jana je známá díky nonkonformnímu stylu, který okoukala při svém pobytu v Londýně. Pohodlná móda není pro všechny a rozhodně ne všem se líbí, ale pokud se v ní dotyčná cítí fajn, není co řešit. Pokud chcete slovenskou zpěvačku kopírovat, vsaďte na vrstvení, originální střihy a kombinace netradičních vzorů.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 517