Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fergie / foto: Archiv

Styl podle celebrit. Co se nosí?

Ať si každý říká, co chce, módní styl nám udávají celebrity. Návrháři sice vytvářejí každou sezónu nové a nové modely, ale bez „chodící reklamy“ v podobě celebrit by byli namydlení.

magazin.cz
Pokud si některá z hereček, zpěvaček, modelek, hvězdiček reality show atd. oblékne nějaký peprný kousek, je vcelku stoprocentní jistota, že ji budou následovat davy. Módní návrhář má pak o kšefty postaráno.

Udělala jsem tedy průzkum posledních žhavých trendů, které mezi VIP letí a tady je jejich seznam. Inspiruje vás?

Hippie styl
Tohle je velmi oblíbený styl, ke kterému se známé parádnice rády stále vracejí. V poslední době snad v ničem jiném neuvidíte těhotnou Ashlee Simpson.

Vzhledem k jejímu požehnanému stavu je pochopitelné, že se v dlouhých volných šatech cítí dobře. Nebyla by to ale ona, aby ani s bříškem nechtěla vypadat naprosto skvěle.

Ladí tedy k hippie šatům i účes z dlouhých vlasů, které přepáše šňůrkou podobně jako to dělaly naše maminky. Nechybí jí ani záplava korálů a samozřejmě také velké kabely a páskové boty.

Brýle

magazin.cz

Celebrita bez brýlí zní stejně neuvěřitelně jako šnek bez ulity. Mezi VIP letí obrovité černé obroučky, které zakryjí půlku obličeje. Posledním hitem jsou Ray Bany ve stylu osmdesátých let. Tento unisex model nosí snad úplně všichni.

Letí nejen černá barva, ale i červená a bílá. Z očí je nesundá třeba Sienna Miller nebo Jennifer Garner.

Boty

magazin.cz
Ty na podpatku musí být buď ve stylu padesátých let s otevřenou špičkou a nebo velmi extravagantní, kdy podpatek připomíná třeba květinu, či antický sloup.

Podobné si oblíbila zpěvačka Fergie, která s jejich pomocí prodlužuje své už tak úžasně dlouhé nohy.

Na druhou stranu letí také páskové boty bez podpatku, tedy tzv. gladiátorky. Například Lindsay Lohan v ničem jiném snad už ani nevyjde na ulici.

Džíny
Nosí se střihy, které nemilosrdně obepínají nohu nebo naopak velmi volné, které vypadají, jako by si je dotyčná vypůjčila od partnera. V barvách se celebrity v poslední době docela odvázaly.

Čokoládová kráska Rihanna si oblíbila zelené. Ale letí také červené a bílé. Jo a jen tak na okraj, známé tváře evidentně neřeší, jestli mají do upnutých kalhot výrazných barev postavu a klidně se do nich navlečou, i když mají nějaké to kilčo navíc.

magazin.cz
Kabelky a kabely
Tady je diktátem módy, že kabelky musí být obrovské a v žádném případě nesmí ladit s oblečením.

Legíny
Zapomeňte na pohodlné bavlněné, teď letí latex a jeho propagátorkami jsou už zmíněné zpěvačky Fergie a Rihanna, které v legínách z tohoto materiálu ohromily už nejednou své okolí.

Šortky a sukně
Ať už jde o jedno, nebo druhé, v každém případě platí, že musí být v délce maximálně pod zadek. VIP rády ukazují své nožky a k mé nemalé radosti neřeší, že je nemají dokonalé.

Tak co, vyrazíte na nákupy, aby jste se aspoň trochu podobaly svým idolům?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 345