Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gábina Partyšová / foto: Korzo

Módní patrola: která má nejlepší styl?

Tentokrát se hodnocená pětka vyznačuje tím, že jde o dámy, které si vytvořily svůj styl a toho se zuby nehty drží. To může být fajn, ale posuďte sami, jestli je to pokaždé vhodné.

Dana Morávková
Hodnocení:
99 %

Musím se přiznat, že jsem před lety tuto herečky doslova nemusela a podle průzkumu ve svém okolí jsem v tom nebyla sama. Dana ale prošla ohromnou změnou. Díky roli v primáckém nekonečném seriálu prošel totální proměnou její exteriér.

Herečka také vyzrála a je z ní ukázková elegantní dáma. Nejčastěji ji tedy můžeme vidět v perfektně střižených topech z kvalitních materiálů, v sukních, které lahodí její skvělé postavě a nezapomíná ani na šperky. Těch na sobě nenosí přehnané množství, ale spíše si zakládá na originalitě. Paráda!

magazin.cz


Gábina Partyšová
Hodnocení: 85 %

Moderátorka a zpěvačka si zakládá na honosných a také proklatě drahých róbách. Trochu mi touto vášní připomíná britskou herečku a modelku Elizabeth Hurley. Dlužno dodat, že Gábina, či spíše její manžel Pepa, většinou za šaty nezaplatí ani korunu, jelikož jí je módní domy na společenské akce půjčují.

Sexy brunetka nezapomene vždy s modelem vyladit šperky, doplňky a záležet si nechává také na účesu a líčení.

magazin.cz


Nancy Johannes
Hodnocení: 85 %

Tato hvězdička je známá hlavně z reality show VyVolení a také díky tomu, že sedá za volant s 1,7 promile alkoholu v krvi… Vkus má ale naprosto perfektní a stoprocentně ví, co jí sluší. Její modely jsou vždy ozvláštněny zajímavým detailem či střihem.

Je vidět, že často nakupuje v zahraničí. Sluší jí také velké množství zdánlivě spolu neladících šperků, které by na Evropankách vypadaly nepatřičně.

magazin.cz


Štěpánka Duchková
Hodnocení: 70 %

Moderátorka se v jednom z rozhovorů pochlubila, že byla v mládí velmi extravagantní, nosila číro a nepopsatelné modely. Škoda, že ji aspoň trochu extravagance nezůstalo…

Styl elegantní lady mi k ní nějak nesedí, přijde mi jakoby sešněrovaná a ne ve své kůži. Musím ale uznat, že její modely jsou vždy tip top a že se jim ve finále nedá nic vytknout.

magazin.cz


Zuzana Jandová
Hodnocení: 99 %
Krásná holka s dvoumetrovýma nohama a třiceticentimetrovým pasem si může dovolit obléci cokoli. Na Zuzce se mi líbí, že i přesto se neuchyluje k prvoplánovým modelům s výstřihem do pasu a v délce do půlky zadku. Evidentně se drží hesla, že šaty nemají zastiňovat osobnost své nositelky, a naopak podtrhnout její přednosti. Jen tak dál!

magazin.cz

Která se nejvíc líbí vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 288