Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kapalua / foto: Steilmann

Módní novinky pro podzim a zimu

Podívejte se na zajímavé modely pro letošní podzim a zimu. Na své si přijdou nejen ženy, ale tentokrát i muži.

Módní značka Steilmann představuje nové modely pro blížící se podzimní a zimní sezónu 2008/09. Kvalitní, nápadité a přitom cenově dostupné modely jsou určeny pro aktivní ženy. Značka tentokrát sází na temnější odstíny, kde celkovou siluetu podtrhuje jemný lesk.

Apanage

Ke slovu se dostává maskulinní vzhled i stoprocentní ženská rafinovanost. V barevnosti udávají krok smetanově bílá, variace khaki tónů a šedé odstíny od antracitu po stříbřitě šedou. K černé a ostatním neutrálním odstínům vytváří kontrast výrazná barva: žlutá (zlatá), modrá, fialová a odstíny lesního ovoce.

Kolekce využívá nejen tradiční materiály, ale i „hi-tech“ novinky. Pro oživení siluety jsou nepostradatelné lehké úplety. Významnou roli hrají také celoplošné tisky a metalické efekty. Nosí se šaty na sto způsobů, s délkou ke kolenům – in je elegantní silueta ala Audrey nebo Jackie, ale i drsná „motorkářská“ bunda, blejzr či pánské sako. Zvýšené pasy u kalhot i sukní sledují aktuální trendovou linii.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz


Stones
Silueta je na první pohled minimalistická, štíhlá. Mužům se nabízí nové vrstvení: například tričko, polokošile, bunda (nebo pletený kardigan).

Převládají neutrální tóny (pro formální oblečení černá, hnědá, modrá, velbloudí a grafitová, signálním odstínem volnočasových modelů je olivová). Kontrastní akcenty (například na podšívkách) jsou tmavě červená (višňová), modrá a všudypřítomná měděná, stříbrná a bronzová.

magazin.cz
magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz


Emozioni
Jednoduchou, až minimalistickou linii suverénního návrhářského rukopisu násobí dokonalé zpracování, jakostní materiál a efektní rukodělný dotyk. Výsledek je už na první pohled nadčasový, dokonalý a luxusní.

Pouzdrové šaty s délkou ke kolenům střídá aktuální linie do písmene O, dvoudílné kostýmy s kovovým leskem a kabátky do pasu. Vše v neutrální barevnosti, upoutají jen zipy, ozdobné knoflíky a štepování lemů.

Kalhoty se nosí jezdecké, rovné i hodně široké, se záhyby ve vyšší pasové linii. Až romanticky vyznívají na střídmých střizích modelů lesklé a šifonové mašle a vázanky halenek. Dominantní jsou také límce, kde tvarové řešení podtrhne módní hra s leskem a matem. Kolekce nepostrádá už na první pohled četná překvapení, která ocení především zkušené milovnice módy.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz


Kapalua
Nápaditá kolekce s rafinovanou temnou barevností a materiálem se zajímavým povrchem (vrásnění nebo lak) má v ruce všechny trumfy, aby zaujala extravagantní a sebevědomou mladou ženu. Sólo v ní hraje letos suverénní černá, ve které probleskují budoárová fialová a matně bronzová.

Modely jsou často od hlavy k patě v jednom odstínu, o zajímavý a unikátní vzhled každého modelu se však postarají zajímavé detaily - vsadky z odlišného materiálu, zdrhovadla a knoflíky.

Saka a kabátky mají projmutý střih, často obepnuté kalhoty nepostrádají vysokou pasovou linii – hit nové sezony. Báječně na kombinovatelných modelech vyzní jednoduché sukně s nápaditým grafickým řešením. O završení inspirativního vzhledu se postarají neodmyslitelné doplňky: rukavice s délkou až k loktům, vysoké lakové nebo usňové kozačky a barevné šifonové šátky.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184