Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Móda do výpočetní techniky... / foto: Shutterstock

Vtipná móda pro tenhle školní rok

Po celém světě vznikají tuny originálních nápadů, některé navíc spojují originalitu s praktičností. Třeba přezůvky, které mohou fungovat jako mop. Jiné jsou prostě jen ulítlé. Posuďte sami...

Pro hodiny výpočetní techniky si nezapomeňte na krk zavěsit náhrdelník z tištěného spoje. Může být v různých tvarech a učitel (učitelka) bude jistě jako správný odborník u vytržení z vašeho zájmu o vyučovaný předmět.

 

Náhrdelníky jsou vyráběny z recyklovaných tištěných spojů, svým způsobem tak zároveň ukazujete i ekologické nasazení. Z toho by jistě měli radost učitelé občanské nauky. Jistě, neplatí – kup si tenhle náhrdelník a zachráníš svět, ale proč nezačít u maličkostí. Náhrdelník stojí 20 dolarů a je k dostání na webu ThinkGeek.

 

Výrobce navíc uvádí, že každý z náhrdelníků je zcela svébytný a originální. „Jsou unikátní jako sněhové vločky. Žádný není stejný jako ty další. Jasně vás odliší od stáda vrstevníků,“ poznamenává výrobce. Nutno dodat, že v záplavě obyčejných náhrdelníků opravdu vynikne. Vyzkoušeno…

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Mop a bačkory v jednom

Následující přezůvky sice nejsou hlasitým výkřikem poslední módy, na první pohled vypadají spíše nudně, ovšem zase vás pochválí školníci a údržbáři. Tyhle bačkůrky totiž fungují jako dokonalé čističe školních chodeb. Prostě jen chodíte a je čisto. Hrozí velké nebezpečí, že ředitelé škol tyto přezůvky nařídí jako povinný doplněk studentské výbavy!

magazin.cz

 
Lego opět jinak

Pokud už vaše školní brašna dosluhuje a jste fanoušky Lega, je tady tip pro nový batoh. Vypadá jednoduše jako jedna ze známých cihliček oblíbené skládačky. Redakce anglického serveru Trendhunter, která po internetu hledá nejžhavější trendy, soudí, že tahle brašna se může stát příštím hitem, ačkoliv rozhodně není určena pro každého. A my souhlasíme.

 

Obsahuje spoustu kapes, jednu velkou na knihy a sešity, každý z šesti výstupků pak má vlastní zip a můžete do něj schovat nějakou drobnost.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 602