Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mahulena Bočanová / foto: Korzo

Módní patrola: Táňa Vilhelmová se slepicí

Pětice krásných dam se vyzbrojila na některou z party. Jak jim to slušelo? Některým, jako je Mahulena Bočanová a Tatiana Vilhelmová, více, některým zase méně. Nejhůře dopadla Michaela Horká z Ošklivky Katky.

Vilma Cibulková
Hodnocení: 70 %
Vilma je kočka non plus ultra, ač už má na svém krku čtyři křížky, strčila by hravě do kapsy nejednu dvacítku.

Bílý komplet skvěle ozvláštnila výraznými šperky, ale trochu „zazdila“ červenými ramínky podprsenky a hnědými střevíci. Neříkám, že by měla být úplně celá v bílé, ale podprsenka pod bílé triko by měla být bílá a střevíce mohly být třeba stříbrné nebo černé, aby ladily s kabelkou, která leží za Vilmou.

Každopádně herečka neměla zapomenout na lak na nehtech. Když si chcete vyrazit v otevřených botách, tak NIKDY na alespoň bezbarvý lak nezapomeňte.

magazin.cz


Tatiana Vilhelmová

Hodnocení: 95 %
Mateřství jedné z našich nejlepších hereček sluší. Pár týdnů po narození druhého syna Cyrila Táňa omráčila nechápavé bulvární pisálky, kteří stále dokola psali o tom, jak je možné, že vypadá krátce po porodu tak dobře. Myslím, že nad tím se pousmála nejedna mamina, která ví, že když je člověk šťastný, odrazí se to na jeho vzhledu.

Tatiana dokazuje svůj smysl pro humor kabelkou – slepičkou. Nevím, kam na takové kousky chodí, ale každopádně v žádném případě nejde s davem, čehož je její kvočna jistě důkazem.

magazin.cz


Nikol Štíbrová
Hodnocení: 90 %
Mladá krasavice nad svým vzhledem rozhodně přemýšlela a tak je na ni radost pohledět. Oranžové šaty sexy střihu doplnila černými doplňky, které vytvořily k zářivému modelu zajímavý kontrast. Doporučila bych jí ale vyměnit kadeřníka, ten současný svou práci neumí. Barva vlasů nesluší hereččině pleti a odrosty už také nejsou to pravé ořechové.

Michaela Horká
Hodnocení: 50 %
Hvězda primáckého seriálu Ošklivka Katka je krásná žena, ale co to proboha má na sobě?!

Košile, džíny a tenisky spolu naprosto neladí a Míše jen ublížily. Košili by slušelo přepásání páskem – herečka by nevypadala jako, že má dvacet kilo nadváhy. Pod ní bych navlékla černé legíny a boty na podpatku. Rozhodně ne džíny, které ani barevně neladí a hlavně ne rozšlápnuté bílé tenisky.

Mahulena Bočanová
Hodnocení: 95 %
Mahulena je kočka, což nedávno dokázala na přehlídce, kde se v jednačtyřiceti promenádovala po mole jen ve spodním prádle.

Závistivé slepičky jí to daly sežrat a psaly něco v tom smyslu, jestli to má zapotřebí… Samozřejmě, že má! Copak se má ženská po čtyřicítce zavřít doma a nevycházet mezi lidi? A když má navíc záviděníhodnou figuru, tak proč ji neukázat?

Ležérní model herečce padnul, dovolím si poukázat na trendy ohrnutí širokých nohavic. Nedávno jsem o něm psala v souvislosti s Katie Holmes.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 89