Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sluneční tetování / foto: Shutterstock

Sluneční tetování a další šílenosti

Přinášíme vám další sytou porci nápadů nejen ze světa módy. Tyhle šílené trendy a styly by nejspíše okusili jen ti nejodvážnější z vás. Nebo se mýlíme?

A začínáme slunečním tetováním. Co to je za hloupost, ptáte se? Hloupost s tím nemá co dělat, je to naopak pořádná originalitka. S celým tím nápadem přišel designér Yu-Chiao Wang, když zkombinoval tetování a opalování. Vše, co k tomu potřebujete, je speciálně upravený oděv, lehátko, slunce a opalovací krém.

magazin.cz

 

Výsledek může být úžasný, jak na retušovaných snímcích ukazuje samotný designér. Co říkáte, nechali byste si na tělo sluncem vypálit takový ornament? Případně jiný, kreativitě se meze nekladou, co si vystřihnete do trička, záleží čistě jen na vás.

 
Další „šílenost“ se týká očních řas. Můžete je mít normální… nebo je můžete nosit na odiv jako pávice. Známá kosmetická firma Shu Uemura nabízí poměrně bláznivý způsob, jak upoutat ke svým očím. Nikdo vám ale do nich, jakkoli jsou hluboké, civět nebude, zraky upře kousek vedle nich – na řasy.

magazin.cz
 

Podle prodejců nejsou tyhle řasy určeny na běžné nošení (kdo by to řekl, že?). Pomohou prý vylepšit dojem z večerních rób na snobských dýcháncích. Cenové rozpětí je od 19 až po 65 dolarů.

magazin.cz

 

Léto sice končí, ale pár slunných dnů se ještě určitě najde, případně můžete vyrazit do krytých bazénů. S čím? Nafukovacími bikinami. Jde o inovaci klasické nafukovací záchranné vesty a zřejmě snadno odhadnete, která část bikin se pro záchranu života a udržení se nad hladinou nafukuje… Zatím jde pouze o návrh, byla by ale škoda, kdyby se tahle věc nevyráběla.

magazin.cz

magazin.cz

 

Také tenhle zajímavý nápad nabízí zajímavé propojení, v tomhle případě světa módy a letní zábavy u moře. Plovací ploutve na vysokém podpatku také ještě nikde neseženete, jde pouze o výstavní exponát na jedné belgické expozici, ale pro parádivé potápěčky by to měla být do budoucna nutnost.

 

A další botičky… Máte rády konversky a nechcete se vzdát vysokých podpatků? Využijte mix obojího tak, jak ho navrhl Chuck Taylor. Zajímavý nápad, nemyslíte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 528