Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Aichmajerová / foto: Korzo

Módní patrola: sexy duel kamarádek

Všudypřítomná Agáta Hanychová je v současnosti bez přítele a tak si, aby se asi nenudila, našla novou kamarádku.

Tou šťastnou vyvolenou se stala Eva Aichmajerová, kterou neproslavily její pokusy o moderování, ale fotky, na kterých všem ukázala, že je holka šikovná… Je zbytečné se o tom rozepisovat, stejně jste to všichni viděli. ;-)

Agátka a Evička teď nesmí chybět na žádném večírku, kde se snaží na sebe strhnout všechnu pozornost. Podívejte se, jestli se jim to daří.

Agáta a Eva
Hodnocení: Agáta – 75 % Eva – 95 %
Abych vám to ulehčila, tak holky, o které v této patrole jde, stojí úplně vepředu…

Agáta si v tomto případě vyrazila v modelu ještě odvážnějším, než je jejím zvykem, a to jsem si myslela, že už ani nejde. Ona má ale na podobné výstřelky postavu a věk, tak proč nevyrazit pár závistivcům dech?! Žebradlo ale měla nechat doma, mnohem lépe by se k outfitu hodilo psaníčko do ruky.

Eviny minišaty mají super střih a navíc barvu, která tmavovláskám sluší. Náušnice i střevíce dostávají za jedna.

magazin.cz

Eva v černém korzetu
Hodnocení: 90 %
Holky drobné postavy mají štěstí, mohou si obléci de facto cokoli a téměř pokaždé mají jistotu, že jim to bude slušet… Evě kombinace korzetu a bílých capri kalhot padne. Někdo by možná namítl, že krátké nohavice nízké postavy ještě více podseknou, ale, jak je patrné, jde o kec. Respektive moderátorka na optický klam vyzrála vysokými podpatky, které jí protáhly nohy. Koukám, že kruhové náušnice patří k jejím oblíbeným.

magazin.cz

Agáta v batikovaných šatech
Hodnocení: 95 %
Agáta má módu v malíku a evidentně moc dobře ví, co jí sluší. Šaty jsou sice volného střihu a postava pod nimi není nijak zvýrazněná, ale sexy vzhled své majitelce i přesto zařídily. Nechávají totiž vyniknout dokonalým nohám a svůdné křivce odhalených ramen. Třešinkou na dortu je červené ramínko podprsenky, které barevně ladí s lodičkami na klínku. Paráda!

magazin.cz

Eva v červenobílých šatech
Hodnocení: 95 %
Hm, tak tomu říkám modýlek! Červená brunetkám sekne a v kombinaci s bílou působí tato barva velmi okázale. Šaty na jedno ramínko odhalily celá moderátorčina záda a dokonce sem tam i ňadra. Čekala bych, že se bude v případě šatů takto odvážného střihu jistit neviditelnou lepící páskou, ale to by zase kolem ní nekroužili celý večer fotografové, kteří čekali na svůj úlovek. Když už jsme u toho, tak ty už jsme stejně všichni viděli… No nic, mrkněte ale na náušnice, že už jste je někde viděli… ;-)

magazin.cz

Eva ve vestě a džínech
Hodnocení: 95 %
Vesty všech možných střihů jsou evergreenem šatníků, tak se té své rozhodně nezbavujte. Eva pomocí vesty pánského střihu a rozkošných dřeváčků vykouzlila sportovně-elegantní model, který rozhodně nepůsobí fádně. V současnosti letí kabelky, které s modelem naprosto neladí, což Eva splnila na výbornou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 301