Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Kristelová / foto: Korzo

Módní patrola: Sexy Kristelová? Jen atrapa

Moderátorka Kateřina Kristelová nedávno zvítězila v anketě o nejkrásnější nohy. Má je nejkrásnější i podle vás? Módní policistka Lucka si opět posvítila na celebrity. A právě Kristelová to od ní pořádně schytala.

Kateřina Kristelová
Hodnocení:
55 %

Což o to, nožky má tato dáma jistě ucházející, ale když stoupám očima po její postavě nahoru, je mi čím dál víc do smíchu. Tahle holka mi totiž přijde jen jako snaživá atrapa krásných a přitažlivých celebrit. Kupodivu ale, když otevře pusu, tak z ní padají poměrně kloudné myšlenky, ačkoliv je vždy doladí pózou náruživé sexy bloncky…

Zpět k oblečení. Modrobílá je uniformou blondýn, prostě a jednoduše jim sluší, ale musí si dát pozor na přeslazenost. Kateřině bych doporučila se vrátit k původní barvě vlasů – nevypadala by pak (snad) tak uměle.

magazin.cz


Aňa Geislerová
Hodnocení:
80 %

Takhle neskutečně hnusný odstín žluté by si na sebe nevzal nikdo! Až na Aňu, která v něm vypadá vcelku dobře, ovšem až na ty vlasy. Tenhle model přímo žádá návrat k její přirozené barvě vlasů – zrzavé.

Jinak nohy má tahle nadaná herečka fajn a klidně by je mohla ukazovat i v odvážnějších kreacích. Originalita se ale cení.

magazin.cz


Kateřina Brožová
Hodnocení:
99 %

Kateřina je nádherná ženská, i když trochu ordinérní. Svůj podíl na tom určitě mají její ruské kořeny, ale umí je udržet na uzdě. Saténové šatičky podobného střihu by jiná čtyřicítka mohla obléci tak maximálně na maškarní, kdyby ovšem šla za jitrnici, ne tak Kateřina…

Sluší jí to maximálně. Navíc její postava je prostě záviděníhodná!

magazin.cz

Zuzana Belohorcová
Hodnocení:
90 %

Olala! Nádherně šaty, nádherné boty a ta postava! Zuzčin model a la osmdesátá léta je naprosto úžasný. Barva šatů i střih moderátorce skvěle padnou. Střevíčky celek skvěle doladily.

Doporučila bych jen změnit účes, tento už tak protáhlý obličej ještě více zeštíhlí a prodlouží. Sestřihané vlasy s ofinou by jistě vypadaly mnohem lépe.

magazin.cz

Eliška Bučková
Hodnocení:
65 %

Eliška je kočka, o tom není pochyb, ale nic víc… Podle mého (opravdu jsem s ní několikrát mluvila) z ní absolutně nic nevyzařuje, je to jen velmi pohledné ramínko na šaty. Bohužel…

Hadříky zatím volí velmi laciné, ale to se poddá a za čas bude mít trendy věci - zejména ty, co jí sluší - v malíku. Její mladší sestra je zmenšenou kopií missky. Že by tedy další Miss na obzoru?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295