Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Quelle

Takové kalhoty prostě musíte mít

A máme tady další sezónu a s ní přicházejí nové trendy. Některé vycházejí z módních stylů dob minulých, některé se tváří, že jsou na světě poprvé… Ale ruku na srdce – vymyslet něco zcela nového je v módě téměř nemožn

Tentokrát se zaměříme na kalhoty, respektive na ty kousky, které by parádnicím v tuto dobu neměly v šatnících rozhodně chybět.

magazin.cz

Hippies jsou zpátky
Móda inspirovaná dobou „květinových dětí“ je oblíbená a s téměř železnou pravidelností se nějaký kousek z této doby do našich šatníků pravidelně vrací. Nejinak je tomu u střihu kalhot.

Po pár letech odmlky se vrací zvony. Ty letošní jsou z džínoviny - jednobarevné – spíše tmavé, bez vyšisování. Pas mají vysoký, což je velmi pohodlné a efektní. Pozor - pokud jste majitelkou většího pozadí, takový střih vaši zadnici jen zvýrazní.

Délka kalhot je až na zem a to i v případě, že máte na nohou vysoké podpatky. Super k takovým nohavicím vypadají roláky na tělo, vypasované košile a nebo krátké sáčko.

magazin.cz

Jestliže si můžete dovolit kalhoty těsně obepínající postavu, volte takové, které končí těsně u kotníků. Obujte si k nim lodičky a uvidíte, že z vás nikdo nespustí oči.

Nesmím zapomenout ani na široké nohavice. Letos si pořiďte takové, které budou vypadat, že je máte půjčené od partnera. Zkusila to třeba Heidi Klum a rozhodně nic ze svého sexappealu neztratila, ba právě naopak.

magazin.cz

Známka punku
Živě si pamatuji, jak jsem si před patnácti lety „upravila“ své nejoblíbenější džíny. Posloužil mi k tomu otvírací nůž, který měl mimo všech možných čepelí i pilku. Tou jsem přejížděla přes látku a za chvíli byla efektní díra na světě. Vypadala úžasně ošoupaně a já byla za hvězdu.

Trend proděravěných džínů poté na dlouho usnul a teď to vypadá, že se vrací. V poslední době se jimi pyšní řada celebrit. Například Paris Hilton si své ultradrahé punkáčské kalhoty asi nevytvářela po nocích, ale každopádně je jasné, že pokud si je na sebe vezme ona, budou ji zanedlouho následovat i jiné parádnice.

Další vychytávkou, která má v plánu prorazit mezi masy, je ohrnování džínů. Už jsem se tu o něm zmiňovala v souvislosti s Katie Holmes, která podle všeho stojí za jeho masivním rozšířením mezi davy.

magazin.cz

Manželka Toma Cruise je považována za současnou trendy kočku číslo jedna. Fanynky po ní kopírují nejen střih vlasů, ale i její čich pro módní trendy. Zpět ale k tomu již zmiňovanému ohrnutí nohavic – pro úplnost, jde o halabala ohrnutí širokých nohavic – výsledek trochu připomíná turecké kalhoty.

Své džíny tak upravila už i třeba Sarah Jessica Parker, která si k nim vzala kotníčkové boty na podpatku, triko s potiskem a saténové sáčko.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 524