Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Holky, děste se! Trend zabijáckých bot

Pohodlné obutí? Na to zapomeňte. Teď frčí podpatky, a pořádně vysoké!

Nejméně sexy žena planety nebo jedna z nejtrendovějších celebrit? To je otázka osobního vkusu. Ale každopádně se Sarah Jessice Parker musí přiznat, že na sebe svých oblečením umí upoutat pozornost.

Tentokrát se jí to podařilo když se svým manželem Matthewem Broderickem dorazila na ultravysokých podpatcích do newyorského divadla Al Hirschfeld Theatre.

Čtyřiatřicetiletá hvězda se zhlédla v módě stejně jako její nejslavnější postava Carrie Bradshaw ze seriálového (i filmového) Sexu ve městě. Tentokrát se zraky všech upíraly na její dechberoucí zlatě třpytivé lodičky s asi 20centimetrovými podpatky.

Boty doplnila černými, zlatem zdobenými šaty. Ani její manžel za ní v eleganci nezaostával v tmavomodrém obleku. Pár, který byl sezdán před jedenácti lety, musel nedávno překonávat krizi, neboť Matthew byl několikrát na chytán s pětadvacetiletou ženou, u níž zůstával přes noc, zatímco jeho manželka se potila na place při natáčení filmu Sex ve městě.

magazin.cz
magazin.cz

Podpatkové šílenství zachvátilo snad všechny celebrity ženského pohlaví. Minulý týden jsme psali o tom, jak se Madonna stala terčem kritiky za to, že se ukázala s podpatky ve tvaru koltů.

Pozadu nezůstává ani ostře sledovaná Victoria Beckham, která minulý týden navštívila Covent Garden v neobvyklých gladiátorských sandálech. Kromě extrémně vysokých podpatků ještě zaujaly ozdobnými hřeby a hroty, které budily dojem, že by si při špatném šlápnutí mohla pěkně sedřít nohy. Ale to nevadí. Zaujaly, tudíž svou misi splnily.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 498