Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Avril Lavigne / foto: Shutterstock

Líčení Avril Lavigne. Známe její triky!

Co Avril Lavigne nosí, už jsme všichni zjistili z jejích videoklipů. My se ale teď detailně podíváme na její tvář. Věřili byste tomu, že jich má tolik a všechny jí sluší?

Nalíčení, která zvolil vizážista pro tyto fotografie, jsou orientována na oči, všechny proměny této hvězdičky spojuje oční linka. Platí pravidlo, zvýrazníme-li oči, je třeba potlačit barvu rtů nebo pusinu jen lehce naleskovat.

Před „vybarvováním“ nezapomeneme pleť sjednotit pomocí make-upu a korektoru. V chladných dnech určitě pod make-up natírejte ochranný podkladový krém.

Look č. 1
Rebelka se vším všudy

Postup: Na celé oko zevnitř naneseme tmavou linku. Horní víčko a vnitřní koutek trošku rozsvítíme stříbrným lesklým stínem a spodní víčko pak lehce vystínujeme zeleno-šedým matným stínem. Trochu zvýrazníme barvu rtů rtěnkou do oranžova, neleskujeme, necháme rtíky matné.

magazin.cz

Look č. 2
Sex-symbol

Díky světlejší barvě vlasů vypadá líčení podobné tomu prvnímu mnohem jemněji.
Postup: U očí postupujeme stejným způsobem jako u předešlého, místo šedozeleného stínu však na spodní víčko naneseme lehce růžový. Na rty použijeme jemnou rtěnku v odstínu rtů. Šťavnatý vzhled podpoříme světlounkou tvářenkou.

magazin.cz

Look č. 3
Punkerka

Postup: Tmavá linka na vnitřní straně víčka je kobaltově černá. Na vrchní i spodní víčko do ztracena rozetřeme zlatavě tmavě šedý stín – takhle vypadají dokonalé kouřové oči. Tzv. nahé rty vytvoříme pomocí pudru a světlounce růžového lesku, barva musí téměř splývat s pletí.

magazin.cz


Look č. 4
Drsňačka

Postup: Tohoto nepřístupného looku docílíme tmavě antracitovými stíny, pečlivou linkou na vnitřním víčku a silnou vrstvou řasenky. Barva rtěnky by měla zvát vaši drahou polovičku k vášnivému polibku, zvolte zkrátka něco opravdu „sladkého“.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 549