Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Solange Knowles, Aubrey O'Day a Cassie / foto: People

Tohle nosí celebrity. Zkusíte to také?

Posvítili jsme si na nejžhavější světové trendy a teď vám je předkládáme. Nechte se inspirovat stylem hvězd, které oblékají zručné stylistky a stylisté a určitě neuděláte chybu.

Sestra zpěvačky Beyoncé Solange Knowles se nedávno předvedla v epesním vínovém bolérku, které zdobila jedna zásadní doména, a sice peří. Vedou i vestičky zdobené ptačí ozdobou. Pokud se pro tento výstřední kousek rozhodnete, určitě se tak nekrášlete na běžný den, ale rozhodně jen na zvláštní příležitost – party, ples, oslava narozenin.

magazin.cz

Takzvané malé černé jsou klasika. Neměly by chybět v šatníku žádné ženy, zvláště pro jejich praktické využití k různým příležitostem. Pokud vás ale nudí standardní materiály, sáhněte po kůži. Pozor ale na střih, abyste nevypadala vulgárně nebo jako metalová fanynka (pokud jí tedy opravdu nejste).

Anne Hathaway vypadala v černých kožených minišatech s asymetricky řešenou horní částí úžasně. Zvláště její bílá pleť, která kontrastovala s barvou šatů.

magazin.cz

Nicole Richie a další celebrity se zhlédly v kombinaci bílého tílka a černé sukně. Je to čisté a nenáročné a přitom velmi působivé a ženské.

magazin.cz

Herečka Sienna Miller je pokládána za módní ikonu, a tak není divu, že když si vyrazila v červených šatech s korzetovým živůtkem a bohatou sukní, ihned byla následována dalšími svými kolegyněmi. Proč také ne? Takovýto střih šatů sluší téměř každé postavě, jelikož ji opticky vytvaruje.

magazin.cz

Nicky Hilton a další zkusily zkombinovat kostkovanou košili v country stylu s kalhotami na tělo a vida! Výsledek je koukatelný a navíc hodně sexy.

magazin.cz

Bílý kalhotový kostým jistě není pro každou, ale pokud se pro něj odvážíte, oblékněte si pod sako top v kontrastní barvě (nejlépe v antracitové, vínové, zelené) a na nohy nazujte lodičky na extravysokých jehlách. Naomi Campbell je nepřehlédnutelná, i když na sobě zrovna nemá výrazné oblečení, ale ve sněhově bílém kostýmu jí to fakt seklo.

magazin.cz

Vzor řečený kohoutí stopa je oblíbený i mezi V.I.P. kočkami zvláště v jeho drobné formě a pokud možno na šatech s límečkem a balonovými krátkými rukávy.

Přesně takto oblečená nedávno vyrazila na nákupy herečka Keira Knightley, která model doplnila neprůhlednými černými punčochami a střevíci se širokým podpatkem. Vy ještě přes sebe hoďte červený kabát a budete naprosto star.

magazin.cz

Známé tváře můžete následovat, i co se barev týče. Zkuste stejně jako hvězda seriálu Chirurgové Kate Walsh tajemnou petrolejovou, která nejvíc sluší právě rusovláskám.

magazin.cz

Námořnická modrá zase bude slušet hlavně blondýnkám, čehož je důkazem Reese Witherspoon, které to v jejích elegantních minišatech na nedávné filmové premiéře neskutečně slušelo.

Letí také oranžová, ta se přesně hodí do současného pochmurného podzimního počasí, které tato pozitivní barva může krásně projasnit.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 385