Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Shutterstock

Lindsay Lohan. Její triky s vlasy a líčením

Dvaadvacetiletá americká zpěvačka a herečka je novopečenou lesbičkou. Má za sebou 13 filmů, některé povedené, jiné méně, další dva právě natáčí. Navíc na 4. listopad chystá nové album jménem Spirit In The Dark.

Má modrozelené oči, ale jakou přírodní barvu mají její vlasy, ví jen málokdo. Nejčastěji se objevuje jako blondýna, v dětství měla vlasy zrzavé a v současnosti by měly být od přírody kaštanově zrzavé, zřejmě jsou však opět obarvené na plavou blond, jak jsme mohli vidět na posledních fotkách z newyorského týdne módy.

Při všech možných barevných obměnách však zůstává u dlouhých vlasů, které jí opravdu sluší. Nyní se tedy podíváme jak přizpůsobuje jednotlivým barvám vlasů líčení a účes.

Look č. 1
Veverka Zrzečka

Na této fotce Lindsay nechala měděným dobarvením vyniknout své bělostné pleti a opravdu jí to sluší. Střih je postupný, ofina je krátká tak, aby odhalovala čelo, nepadala do očí a přesto byla znatelná. Obočí kopíruje barvu vlasů.

Líčení je jemné, založené na lehkém oranžovém ruměnci ve tvářích, světlém lesku na rty a výrazně namalovaných očích (především pak horní lince). Pro objem možná přidala i nějakou tu umělou řasu.

magazin.cz

Look č. 2
Postarší zlatovláska

Tato barva vlasů, střih i ofina do čela nechávají vyniknout všem nedostatkům. Vlasy sice vypadají krásně, ale Lindsay vylezly pytle pod očima a díky růžovofialové rtěnce i žlutá sklovina zubů.

Zpěvačka vypadá obtloustle a místo dvaadvaceti spíš na dvaatřicet. Jediné, co září, je zelená barva v očích podpořená zeleným lesklým stínem. Fotka je to ale krásná, co říkáte?

magazin.cz

Look č. 3
Luxusní „bloncka“

Výrazné zesvětlení vlasů prospívá jejímu mládí, zatím si to ještě může dovolit, za pár let by to však vypadalo poněkud levně. Postupnému střihu sluší vzdušné vlny a zaměření na objem ve vrchních partiích obličeje.

Obočí správně ztmavila a na celý obličej použila rozjasňující bronzový pudr. Díky zlatavému lesku na rty zuby bělostně září a černé umělé řasy s nafialovělou horní linkou vypadají prostě úžasně.

magazin.cz

Look č. 4
Žena vamp, nebo levná kočička?

Vlasy jsou v postupném střihu na volno svázané dozadu, sexy ofina padá do očí, sčesaná na patku. Tlumená béžová barva vlasů se pro takový jiskřící typ, jakým je Lindsay, vůbec nehodí.

Odevšad vystupují zešedlé, špatně zamaskované pihy. Levný vzhled podporuje i linka kolem celého oka a hnědorudá rtěnka. Vypadá zkrátka jak sexuální stroj bez mozku, přitom by stačilo trochu zdravíčka na tváře a tlumenější odstín rtěnky.

magazin.cz

Look č. 5
Romantická labuť

Podíváte-li se zblízka, zjistíte, že tmavě hnědou barvou občas prosvitne zrzavý odstín, možná jí doma obarvila kámoška. Účes se mi nelíbí, protože ofina z ladných vln neposlušně odstává.

Tmavá barva vlasů Lindsay celkově omladila, ale potlačila všechny její hezké rysy, nos vypadá špičatě, oči tolik nezáří a světlý lesk na rtech působí až mdle. Vůbec celý make-up je dost „nijaký“ a nezachrání to ani šedozelený stín na horním víčku nebo lesk na tvářích.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 650