Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zajímavé příchutě kondomů mají v Asii / foto: sxc.hu

Módní úlety: šaty z kondomů

Je to trochu divné, o tom není sporu, ale existují. Opravdu, šaty z kondomů jsou na světě a světe div se, vypadají k světu.

Tak třeba tuhle sadičku modelů připravila čínská firma na výrobů pánských ochran Guilin Latex. Šaty se skládají z kondomů různých barev, chutí i velikostí.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Další sestava „kondomšatů“ pochází z dílny brazilské umělkyně Adriany Bertini. Ta je připravila v rámci kampaně proti šíření choroby AIDS. Použity přitom byly prezervativy, které neprošly kontrolou kvality, tedy kondomy-zmetky.

magazin.cz

 

Tvorba návrhů ji zabrala několik let, vzkaz je jasný: Používejte kondomy, chraňte se před AIDS. Šaty nejsou k dostání, na veřejnosti se předvedly jen při několika módních show.

 

Povedené šaty se ale dají vytvořit i z jiného netradičního materiálu. Co třeba toaletní papír? Ano, i z toho může být povedená módní kolekce. Dokázala to kanadská společnost na výrobu toaletních potřeb Cashmere ve spolupráci s módním studiem BT Couture.

magazin.cz

magazin.cz

 

Všechny šaty jsou vyrobeny z toaletního papíru, ani kousíček není z něčeho jiného. Kolekci vytvářela osmička kanadských návrhářů, a přestože jde o poměrně náročnou práci s nepříliš vhodným materiálem, dopadlo vše skvěle.

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 080