Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová / foto: Korzo

Módní patrola: stoprocentní hvězdy

Ať chceme nebo ne, tak celebrity udávají styl. Ty naše se drží při zemi, a tak není problém je masově kopírovat. Co říkáte?

Michaela Maurerová
Hodnocení: 80 %

Nastávající dokonce dvojnásobná maminka vsadila na pohodlí, jak jinak. Zajímavě řešený svršek – něco mezi svetrem a pončem – zakrývá vzdouvající se bříško a v chladnějších podzimních dnech jistě zahřeje.

Pokrývky hlavy jsou letos téměř povinností. Výběr je široký, tak zkoušejte a určitě najdete tu, která vám bude slušet. Partner v pozadí Míšu nenápadně jistí, a tak to má být.

magazin.cz

Renata Langmannová
Hodnocení: 95 %

Plédy jsou super praktickým kouskem, outfit jimi můžete doplnit po celý rok. Při podzimních plískanicích navíc oceníte jejich zahřívací schopnosti.

Hitem módního průmyslu je právě odvaha zkombinovat zdánlivě neslučitelné materiály. Renata nám to předvádí dokonale: saténové sáčko, pléd a kožená kabelka spolu i přes rozdílnost perfektně ladí. Paráda!

magazin.cz

Pavlína Němcová
Hodnocení: 100 %

Eleganci, s jakou pod sebe Pavlína složila své dvoumetrové nohy, je záviděníhodná. Černé jednoduché šaty s tříčtvrtečními rukávy doplňte vysokými kozačkami a k nim ladící kabelkou a rázem je z vás kočka, kterou bezesporu je i Pavlína.

Ještě by to teda chtělo mít super postavu jako ona… Ale nic není ztraceno, těm méně šťastným by jednoduše zase nemělo chybět sebevědomí, jelikož pak sluší vše!

magazin.cz

Lejla Abbasová
Hodnocení: 95 %

Hlavní dominantou Lejlina modelu je až zarážející barevný soulad topu a kozaček, který vypadá skvěle a rozhodně ne nijak křečovitě. Top s širokým výstřihem evidentně nechtěla zazdít vykukujícími ramínky podprsenky a tak si pod něj oblékla mnohem vhodnější vršek od plavek. Výsledek je zajímavý a hodný následování.

magazin.cz

Zuzana Belohorcová
Hodnocení: 100 %

Černá je nejen barvou letošního podzimu, ale bude in i v zimě. Zuzana to ví, a proto se kousky v této magické barvě předzásobila. Jednoduchou kombinaci džínů a trika okořenila koženou vestičkou, kabelkou, a aby toho nebylo málo, nezapomněla ani na kožené náramky. Zuzana to prostě umí a já jí tleskám!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 132